Νέος «Μπαρμπαδήμος» στο κέντρο

Tο πέμπτο μέλος της οικογένειας των Μπαρμπαδήμων άνοιξε μόλις τις πόρτες του στη Σταδίου.

Νέος «Μπαρμπαδήμος» στο κέντρο

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας των Μπαρμπαδήμων άνοιξε μόλις τις πόρτες του στη Σταδίου. Μεγάλο και άνετο μαγαζί-γωνία, ακολουθεί κοινή διακοσμητική οδό με τα υπόλοιπα και προτάσσει τα εκλεκτά κρεατοεδέσματα στα οποία οφείλει τη φήμη του που ξεκίνησε από το Πασαλιμάνι και απλώθηκε στη συνέχεια στο Περιστέρι, στη Νέα Σμύρνη και στο Σύνταγμα. Κεμπάπ με δροσερό γιαούρτι και σπιτική κόκκινη σάλτα ή σμυρνέικο, σουβλάκι και ντονέρ, αλλά παστουρμάς αρμένικος και σουτζούκι κοκκινιώτικο για να ανοίξει η όρεξη φιγουράρουν στο μενού, μαζί με πλούσιες ποικιλίες κρεατικών για το κέντρο του τραπεζιού. Την πρόταση εμπλουτίζουν κάποια μαγειρευτά που σερβίρουν μόνο εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.