Το πέμπτο μέλος της οικογένειας των Μπαρμπαδήμων άνοιξε μόλις τις πόρτες του στη Σταδίου. Μεγάλο και άνετο μαγαζί-γωνία, ακολουθεί κοινή διακοσμητική οδό με τα υπόλοιπα και προτάσσει τα εκλεκτά κρεατοεδέσματα στα οποία οφείλει τη φήμη του που ξεκίνησε από το Πασαλιμάνι και απλώθηκε στη συνέχεια στο Περιστέρι, στη Νέα Σμύρνη και στο Σύνταγμα. Κεμπάπ με δροσερό γιαούρτι και σπιτική κόκκινη σάλτα ή σμυρνέικο, σουβλάκι και ντονέρ, αλλά παστουρμάς αρμένικος και σουτζούκι κοκκινιώτικο για να ανοίξει η όρεξη φιγουράρουν στο μενού, μαζί με πλούσιες ποικιλίες κρεατικών για το κέντρο του τραπεζιού. Την πρόταση εμπλουτίζουν κάποια μαγειρευτά που σερβίρουν μόνο εδώ.
Νέος «Μπαρμπαδήμος» στο κέντρο
Tο πέμπτο μέλος της οικογένειας των Μπαρμπαδήμων άνοιξε μόλις τις πόρτες του στη Σταδίου.