Ανανεωμένο comfort μενού στο «Minnie the Moocher»

Το all day στέκι της Τσακάλωφ προσθέτει στο μενού του αρώματα Ιταλίας και πινελιές Ιαπωνίας.

Ανανεωμένο comfort μενού στο «Minnie the Moocher»

Το all day στέκι της Τσακάλωφ προσθέτει στο μενού του αρώματα Ιταλίας και πινελιές Ιαπωνίας, που δίνουν κοσμοπολίτικες πινελιές στην casual λογική του, υποδεχόμενο τα νέα πιάτα του σεφ Φώτη Παυλόπουλου. Το ριζότο μανιταριών (πλευρότους και πορτομπέλο) αρωματισμένο με μελισσόχορτο μοσχοβολάει comfort food, οι παπαρδέλες με κιμά γαλοπούλας δίνουν light νότες σε ένα γεμάτο σπιτικές αναφορές πιάτο, ενώ διεθνιστική ανάγνωση του αγαπημένου σνακ της χώρας αποτελούν τα μοσχαρίσια σουβλάκια με στικ πατάτας και σος γιαουρτιού με ουασάμπι, κλεισμένα σε μαλακή πιτούλα. Ο κατάλογος παραμένει πληθωρικός με πολλές επιλογές για brunch, σνακ και πλήρη γεύματα, ενώ οι πίτσες με τη λεπτή ζύμη και οι επιλογές τυριών και αλλαντικών διατηρούνται ψηλά στις επιλογές των θαμώνων.

Περισσότερες πληροφορίες

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.