Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι.

Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας

Ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο ψάρι είναι το εντυπωσιακό «Fish Project» που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πόρτες του στο Χαλάνδρι. Κατά το ήμισυ στεγάζει ένα παράρτημα του γνωστού ψαράδικου «Ιχθύς», γεμάτο θαλασσινά καλούδια που προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από την ιχθυόσκαλα της Χαλκίδας καθώς και μισθωμένα καΐκια. Το ψάρι που θα διαλέξετε μπορούν να σας το φιλετάρουν με όποιον τρόπο επιθυμείτε ή και να σας το ετοιμάσουν για σαβόρο και άλλες ρετσέτες, σε ταψάκι που θα το βάλετε κατευθείαν στο φούρνο και θα το απολαύσετε φρεσκοψημένο στο σπίτι.

Το έτερον ήμισυ του μαγαζιού, τώρα, κυκλώνει το θέμα ψάρι με έναν εκτενή κατάλογο που περιλαμβάνει αρκετό sushi αλλά και ενδιαφέρουσες θαλασσινές γεύσεις, όπως χταπόδι στιφάδο, τατάκι τόνου με φουντούκια, σησαμέλαιο και σος σόγιας, και τσιπούρα με φινόκιο, πουρέ σελινόριζας και πορτοκάλι. Ενδιαφέροντα και τα γλυκά τους: τάρτα λεμόνι με μπισκότο αμυγδάλου και σος βασιλικού, brownies με ελληνικό καφέ και φραμπουάζ, κρεμ μπριλέ με αχλάδι ποσέ και καραμέλα.

Ένα πρότζεκτ με τη φρεσκάδα της θάλασσας - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.