Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη

...και κομίζει μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις διά χειρός του γνωστού σεφ Γιάννη Στανίτσα - περισσότερα εντός.

Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη

Η συνεργασία του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Στανίτσα με το «Mastello» κρατά ήδη από την ανδριώτικη έδρα του στο Μπατσί και συνεχίζεται και στο ομώνυμο αδερφάκι του που άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες στην Αργυρούπολη.

Η νησιώτικου ύφους ατμόσφαιρα στη σάλα με τις μεγάλες τζαμαρίες βρίσκει τη φυσιολογική συνέχεια της στις μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις του σεφ: πηχτή θαλασσινών με ψάρι, γαρίδες, μύδια και αρωματικά χόρτα, τριλογία ταραμά (ανάμεσά τους κι ένας πολύ ξεχωριστός με αμύγδαλο φιλέ) κριθαρότο με καραβίδα, αρωματικό ριζότο με καπνιστό χέλι του Γείτονα, μοσχολέμονο και λουίζα, ψάρι φρικασέ, ροφομακαρονάδα. Ό,τι ενδιαφέρον δείτε στην ψαριέρα-βαρέλι θα σας το φτιάξουν όπως σας αρέσει, από καρπάτσιο μέχρι μαγειρευτό και ψητό, αν πάλι αγαπάτε περισσότερο το κρέας θα βρείτε κατσικάκι και κόκορα, αμφότερα φερμένα κατευθείαν από το νησί.

Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη - εικόνα 1
Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη - εικόνα 2

Το «Mastello» μας ήρθε από την Άνδρο με αγάπη - εικόνα 3

Περισσότερες πληροφορίες

Mastello

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.