Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Για νέα γευστικά ταξίδια σαλπάρει κάθε στιγμή της ημέρας το πολύ όμορφο εστιατόριο του ξενοδοχείου «St.George Lycabettus».

Νέες γεύσεις στο «La Suite Lounge»

Για νέα γευστικά ταξίδια σαλπάρει το πολύ όμορφο εστιατόριο του ξενοδοχείου «St.George Lycabettus» που χαρίζει μάλιστα την «Καλύτερη θέα στην Ευρώπη» σύμφωνα με τα πρόσφατα World Luxury Travel Awards. Έτσι στο ανανεωμένο χειμωνιάτικο μενού διά χειρός του executive chef Βασίλη Μήλιου φιγουράρουν προτάσεις με ελληνικό χρώμα που βασίζονται σε προσεκτικά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, όπως το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με μπαχαρικά και φλοίδες γραβιέρας, τα τορτελίνια με σπανάκι, ανθότυρο και τσιπς από καπνιστό χοιρινό Ευρυτανίας,η σφυρίδα με χυμό μανταρίνι και λουίζα με χόρτα εποχής αλλά και το μπουτάκι από βιολογικό κοτόπουλο με δαμάσκηνα, ανδριώτικο τυρί, κρέμα γλυκοπατάτας και σάλτσα Μαυροδάφνης.

Ταυτόχρονα, το ολοκαίνουργιο pizza lovers menu προσφέρει μια επιλογή σε ενδιαφέρουσες πίτσες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας τους λάτρεις της ιεροτελεστίας του τσαγιού περιμένουν ξεχωριστές ποικιλίες κι εκείνους της σοκολάτας τρεις γεύσεις του αγαπημένου τους ροφήματος, μαζί κι ένα θαυμάσιο φοντί. Ολοκαίνουργια λίστα έχει και το μπαρ, με cocktails και mocktails συνοδεία fingerfood.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".