Το «Tudor Hall» βγαίνει για κυνήγι

Οι κρύες μέρες τραβάνε τα πιάτα με κυνήγι και τι ωραιότερο από τα να τα απολαμβάνεις στην πανέμορφη σάλα του εστιατορίου στα ψηλά του «King George».

Το «Tudor Hall» βγαίνει για κυνήγι

Οι κρύες μέρες τραβάνε τα πιάτα με κυνήγι και τι ωραιότερο από τα να τα απολαμβάνεις στην πανέμορφη και αστικώς μεγαλοπρεπή σάλα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George». Εδώ και λίγο καιρό (και μέχρι τις 17/3) η κυνηγετική κουζίνα εμπνέει τον ταλαντούχο chef de cuisine του εστιατορίου Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος δημιουργεί την ξεχωριστή γευστική ενότητα Winter Game εστιάζοντας σε εκλεκτά θηράματα.

Όσοι λοιπόν ανηφορίσετε αυτήν την εποχή στα ψηλά δώματα του εμβληματικού ξενοδοχείου με την πανοραμική θέα στην πλατεία Συντάγματος, θα βρείτε ανάμεσα σε άλλα, ψητή φραγκόκοτα με μουσελίν πατάτας, γλασαρισμένα καρύδια, ελιές Καλαμών και φύλλα ρόκας, αγριογούρουνο στιφάδο με σελινόριζα, σάλτσα ρίγανης και κόκκινου κρασιού, χειροποίητα ζυμαρικά με λαγό, αγκινάρες και σάλτσα τρούφας όπως και ψητό ελάφι με κάστανα, ρίζες μαϊντανού, παντζάρια και φρούτα του δάσους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.