Οι κρύες μέρες τραβάνε τα πιάτα με κυνήγι και τι ωραιότερο από τα να τα απολαμβάνεις στην πανέμορφη και αστικώς μεγαλοπρεπή σάλα του «Tudor Hall» στον έβδομο όροφο του ξενοδοχείου «King George». Εδώ και λίγο καιρό (και μέχρι τις 17/3) η κυνηγετική κουζίνα εμπνέει τον ταλαντούχο chef de cuisine του εστιατορίου Αλέξανδρο Κοσκινά, ο οποίος δημιουργεί την ξεχωριστή γευστική ενότητα Winter Game εστιάζοντας σε εκλεκτά θηράματα.
Όσοι λοιπόν ανηφορίσετε αυτήν την εποχή στα ψηλά δώματα του εμβληματικού ξενοδοχείου με την πανοραμική θέα στην πλατεία Συντάγματος, θα βρείτε ανάμεσα σε άλλα, ψητή φραγκόκοτα με μουσελίν πατάτας, γλασαρισμένα καρύδια, ελιές Καλαμών και φύλλα ρόκας, αγριογούρουνο στιφάδο με σελινόριζα, σάλτσα ρίγανης και κόκκινου κρασιού, χειροποίητα ζυμαρικά με λαγό, αγκινάρες και σάλτσα τρούφας όπως και ψητό ελάφι με κάστανα, ρίζες μαϊντανού, παντζάρια και φρούτα του δάσους.