Άνοιξε αθόρυβα κατά τα τέλη Νοεμβρίου, όμως το «Misifu» συζητιέται πολύ, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που το προτιμούν και τα σαββατοκύριακα οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Μεγάλο και άνετο, με suburbia θέα από τις τζαμαρίες, εσωτερικά αποπνέει μοντέρνα βιομηχανική αύρα κι έχει στα ηνία της (ανοιχτής) κουζίνας τον σεφ Δημήτρη Νίκολη από το «Barbarossa» της Πάρου.
Το πολυσυλλεκτικό μενού περιλαμβάνει αρκετές προτάσεις που παντρεύουν τις ελληνομεσογειακές γεύσεις με τις αγαπημένες του σεφ ασιατικές πινελιές, σαν την new age αθηναϊκή σαλάτα με κολοκύθι, φασόλια edamame και μαγιονέζα μάραθου και τα χειροποίητα dumplings με γέμιση φρικασέ και αυγολέμονο αρωματισμένο με ούζο. Η συνέχεια γράφεται με επιλογές που κεντράρουν στα εκλεκτά κρεατικά και θαλασσινά, ξεκινώντας από μια μπαλοτίνα κοτόπουλου με μανιτάρια και κατσικίσιο τυρί ή μια ελληνική μπριζόλα ωρίμανσης και φτάνοντας μέχρι ένα φιλέτο café de Paris και μια μπιστέκια φιορεντίνα δικής τους εισαγωγής από την Ιταλία.
Κάτι τρέχει στο Παλαιό Ψυχικό
Άνοιξε αθόρυβα κατά τα τέλη Νοεμβρίου, όμως το «Misifu» συζητιέται πολύ, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που το προτιμούν και τα σαββατοκύριακα οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.