Δύο βραδιές με ενδιαφέροντες μεζέδες και ελληνικά αποστάγματα έχει στα σκαριά το ανοιχτόκαρδο μπαρ του Παγκρατίου, Ευφράνορος και Κρησίλα γωνία. Έτσι, στις 31/1 και 1/2 πλάι στα παλαιωμένα τσίπουρα και τα κρασιά από τα κτήματα Σιγάλα και Βογιατζή και τα οινοποιεία Παπαγιαννάκου, Αϊδαρίνη και Γκιρλέμη θα κυκλοφορούν για νόστιμη παρέα από πρασοπιτάκια με μοσχάρι και σιφνέικα ρεβύθια με κουνέλι στη γάστρα μέχρι φάβα με χταπόδι, σουτζουκάκια σε ψωμάκι και γίγαντες με λουκάνικο Μυκόνου σε τιμές από € 6.5- 7.50.
Για μεζέδες και αποστάγματα στο «Flamingo»
Δύο βραδιές με ενδιαφέροντες μεζέδες και ελληνικά αποστάγματα έχει στα σκαριά το ανοιχτόκαρδο μπαρ του Παγκρατίου.