Το πρώτο ramenάδικο της πόλης άνοιξε μόλις τις πόρτες του στην Απόλλωνος και ανήκει στην οικογένεια των «Koi» που αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς.
Στα ελάχιστα τετραγωνικά του, σερβίρει όλες κι όλες τρεις εκδοχές του εμβληματικού γιαπωνέζικου ζωμού που έρχεται σε βαθύ μπολ με noodles: μία με pork belly και φρέσκο κρεμμύδι, μία με μοσχαρίσιο κιμά, καβουρδισμένο καλαμπόκι και φύλλα nori, και ακόμα μία, χορτοφαγική αυτή, με μανιτάρι, φύτρες φασολιού και miso.
Μπορείτε επίσης να ακονίσετε τα pop chopsticks του μαγαζιού πάνω από μια μερίδα τηγανιτό tofu με γλυκιά σος ή τα pork ribs με γλυκό τσίλι και σουσάμι, ενώ θα δροσιστείτε με ψαγμένα αναψυκτικά.