Ανανέωση τώρα στο «Chefi»

Η νέα χρονιά ήρθε με καινούργιο μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου.

Ανανέωση τώρα στο «Chefi»

Η νέα χρονιά ήρθε με καινούργιο μενού στο πάντα ανήσυχο «Chefi» της Έφης Κότσαπα, το οποίο κάνει πρεμιέρα από την Τετάρτη 16/1 που το εστιατόριο ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του. Όσοι λοιπόν ανηφορίσετε προς τα βόρεια και πιάσετε τραπέζι στην ατμοσφαιρική μονοκατοικία του Χαλανδρίου που στεγάζει το εστιατόριο, με τους τοίχους βαμμένους σε ζεστό κόκκινο χρώμα και τη φιλική ατμόσφαιρα, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε προσεγμένες comfort γεύσεις with a twist, όπως το χταπόδι σχάρας με μαυρομάτικα φασόλια και ταραμά, η αφράτη τάρτα με λαχανικά και σος πιπεριάς, ο σολομός τατάκι με τρίχρωμη κινόα, σόγια και γλυκό τσίλι αλλά και το διάσημο ριζότο χωριάτικη σαλάτα, το οποίο διατηρείται ευλαβικά στον κατάλογο.

Η συνέχεια ακολουθεί είτε την οδό του κρέατος, που επιφυλάσσει από χοιρινό iberico με πατάτες γκρατινέ και picanha με ψητά λαχανικά μέχρι μπέργκερ με κιμά από Black Angus και rib eye με σάλτσα από δεντρολίβανο, είτε εκείνη της πάστα, με προτάσεις όπως οι φρέσκες παπαρδέλες με μανιτάρια και λάδι τρούφας, ενώ δεν λείπουν και οι επιλογές για όσους αγαπούν το ψάρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.