Η νέα χρονιά ήρθε με καινούργιο μενού στο πάντα ανήσυχο «Chefi» της Έφης Κότσαπα, το οποίο κάνει πρεμιέρα από την Τετάρτη 16/1 που το εστιατόριο ανοίγει εκ νέου τις πόρτες του. Όσοι λοιπόν ανηφορίσετε προς τα βόρεια και πιάσετε τραπέζι στην ατμοσφαιρική μονοκατοικία του Χαλανδρίου που στεγάζει το εστιατόριο, με τους τοίχους βαμμένους σε ζεστό κόκκινο χρώμα και τη φιλική ατμόσφαιρα, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε προσεγμένες comfort γεύσεις with a twist, όπως το χταπόδι σχάρας με μαυρομάτικα φασόλια και ταραμά, η αφράτη τάρτα με λαχανικά και σος πιπεριάς, ο σολομός τατάκι με τρίχρωμη κινόα, σόγια και γλυκό τσίλι αλλά και το διάσημο ριζότο χωριάτικη σαλάτα, το οποίο διατηρείται ευλαβικά στον κατάλογο.
Η συνέχεια ακολουθεί είτε την οδό του κρέατος, που επιφυλάσσει από χοιρινό iberico με πατάτες γκρατινέ και picanha με ψητά λαχανικά μέχρι μπέργκερ με κιμά από Black Angus και rib eye με σάλτσα από δεντρολίβανο, είτε εκείνη της πάστα, με προτάσεις όπως οι φρέσκες παπαρδέλες με μανιτάρια και λάδι τρούφας, ενώ δεν λείπουν και οι επιλογές για όσους αγαπούν το ψάρι.
Ανανέωση τώρα στο «Chefi»
Η νέα χρονιά ήρθε με καινούργιο μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Χαλανδρίου.