«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό;

To «Bootleg» του Χολαργού μόλις απέκτησε αδερφάκι.

«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό;

Η εποχή της ποτοαπαγόρευσης εμπνέει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι του πολύ δημοφιλούς bar «Bootleg» που μόλις άνοιξε πλάι του στο Χολαργό. Το σκούρο μάρμαρο στα τραπέζια και την εντυπωσιακή μπάρα συνδυάζεται με το γλυκό πετρόλ στους τοίχους και τα ρετρό φωτιστικά φτιάχνοντας ατμόσφαιρα αλά Great Gatsby και η δράση στο «Henhouse» ξεκινά καθημερινά στη 1.30 μ.μ. με μότο «eat drink & relax» και comfort food αλ αμερικέν.

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια και σπιτική κόκκινη σάλτσα ντομάτας με μυρωδικά, mac’n’cheese, ολόκληρη γλυκοπατάτα στον φούρνο με sour cream και τραγανό μπέικον, αλλά και χειροποίητα νιόκι ρικότας με σάλτσα κόκκινου κρασιού είναι ορισμένες από τις προτάσεις που δίνουν το στίγμα στο μενού που προτείνει η νεαρή σεφ Βασιλική Πολυχρονοπούλου, από το οποίο ασφαλώς δεν λείπουν τα burger με χειροποίητο κιμά που φτιάχνουν οι ίδιοι όπως και τα μπριος και οι συνοδευτικές σος. Η μπάρα εστιάζει στα classics, ενώ από τα ηχεία ακούγονται χαμηλόφωνες μουσικές jazz και swing.

i Φανερωμένης 8, Χολαργός | 2106565573

«Henhouse»: Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπιστρό; - εικόνα 1

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.