Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Δισάκι

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 1

Το παρεΐστικο στέκι του Νέου Ηρακλείου είναι διακοσμημένο σε ύφος νέο-ρετρό και ποντάρει κυρίως στις κρεατονοστιμιές, είτε στη σχάρα είτε σε περιποιημένες ποικιλίες που συνοδεύονται με ρακές και συχνά με ξεφάντωμα μέχρις αργά.

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 2

Και στις δύο του έδρες, σε Άνοιξη και Γκάζι, ακολουθεί τη βολιώτικη οδό του μεζέ ήτοι παραγγέλνεις το τσιπουράκι σου και οι νόστιμες γύρες-έκπληξη ξεκινάνε. Έμφαση στα θαλασσινά καλούδια χωρίς να λείπουν οι επιλογές για τους κρεατοφάγους της παρέας.

Ασβεστόλακος

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 3

Η ατμόσφαιρα στο ιστορικό κουτούκι του Αμαρουσίου παραπέμπει σε νοσταλγικές εποχές, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το πλούσιο εδεσματολόγιο περιλαμβάνει από (κορυφαίους) κολοκυθοκεφτέδες με σος γιαουρτιού μέχρι πιο μοντέρνες προτάσεις.

Βρείτε κι άλλες πολλές ιδέες εδώ!


Περισσότερες πληροφορίες

Ασβεστόλακος

Βασ. Σοφίας & Κοιμ. Θεοτόκου 4, Μαρούσι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Αθηνών-Χαλκίδος 17, Άνοιξη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.