Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο

Γεύσεις του κόσμου σερβίρει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» που μόλις άνοιξε στην Πραξιτέλους.

Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο

Γεύσεις του κόσμου σερβίρει το ολοκαίνουργιο αδερφάκι των «Altamira» που μόλις άνοιξε σε έναν ζεστό χώρο στην Πραξιτέλους. Ο κατάλογος αφηγείται τα ταξίδια των μεγάλων εξερευνητών στις θάλασσες του κόσμου, με τους σταθμούς, τα πρόσωπα και φυσικά τα γευστικά λάφυρα να εμπνέουν multi culti προτάσεις σε στιλ «μιγαδικό»: τα yoonaan pacora είναι ινδικά κεφτεδάκια λαχανικών με φέτα και τσάτνεϊ ντομάτας, τα noodles έρχονται με σάλτσα τριών τυριών, τζίντζερ και λευκό κρασί, η δε «quesadilla που ταξιδεύει» σερβίρεται με μια σαλάτα προς τιμήν της ισπανίδας βασίλισσας Isabella που χρηματοδότησε τα ταξίδια του Κολόμβου και άλλων εξερευνητών.

Μια «Μιγάδα» της γεύσης εγκαταστάθηκε στο κέντρο - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Migada

Πραξιτέλους 6, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.