2 ιδέες για σπέσιαλ γαστρο-γιορτινές Κυριακές

Ιδού δύο πολύ ωραίες προτάσεις που θα μας φτιάξουν τη διάθεση για τις δύο Κυριακές (23 και 30/12) που απομένουν στο 2018.

2 ιδέες για σπέσιαλ γαστρο-γιορτινές Κυριακές

Έχουμε μπεί πλέον για τα καλά στο γιορτινό πνεύμα, τα τραγούδια των ημερών χαιδεύουν τα αυτιά μας, τα φώτα στους δρόμους αναπτερώνουν το ηθικό μας, και αναζητούμε αυτό το παρείστικο στυλ της μοιρασιάς γύρω από ένα τραπέζι με προκλητικά καλούδια που να σιγοντάρουν την οικογενειακή θαλπωρή. Ιδού λοιπον δύο πολύ ωραίες προτάσεις που θα σας φτιάξουν τη διάθεση για τις δύο Κυριακές (23 και 30/12) που απομένουν στο 2018.

Ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Νίκος Μπίλλης και όλη η ομάδα του «Botrini’s» θα σας περιμένουν από τις 13:00 εως 19:00 με φαγητά, φορτωμένα αναμνήσεις από τα δικά τους οικογενειακά, κυριακάτικα, μεσημεριανά τραπέζια σιγομαγειρεμένα με μυρωδιές από την Τοσκάνη, την Κέρκυρα, το Πήλιο και πολλούς άλλους τόπους. Κοτόσουπα σαν ελληνικό ramen με αυγό και χυλοπίτες, baby γουρνοπούλα με τραγανή πέτσα, paccheri με ραγού από κουνέλι, γεμιστές στηθοπλευρές και πολλά άλλα θα μπουν στο κέντρο του τραπεζιού. Όσοι θα θελήσουν μια ακόμη πιο ξεχωριστή εμπειρία αποκλειστικά στο chef’s table μέσα στην κουζίνα θα σερβίρεται ένα ιδιαίτερο μενού, με τρούφες λευκές και μαύρες, χαβιάρι και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

2 ιδέες για σπέσιαλ γαστρο-γιορτινές Κυριακές - εικόνα 1
«Vezené»

Στο «Vezené» τώρα που για τέταρτη συνεχη χρονιά ανοίγει όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου (1μμ εώς 6 μμ), η έμπνευση του φετινού μενού προέρχεται από το μήνυμα της παγκόσμιας μαγειρικής απλότητας της σειράς του David Chang «Ugly Delicious». Και επικεντρώνεται σε γεύσεις που όπως το ολόκληρο Prime Rib Roast, τηγανητό μπούτι χήνας, αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, στάρι με κατσικάκι, τραγανό κοτόπουλο με φουα γκρά, τρούφες, πίτες με αυγά και jamon από Wagyu, χονδρά ζυμαρικά και για φινάλε το Ari’s Deal Closer σε εκδοχή ταρτ τατέν. Θα ρέουν άφθονα natural κρασιά και η μουσική θα παίζει σε στυλ «Winter Wonderland» από Tony Bennet και Lady Gaga.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Botrini’s

Βασ. Γεωργίου Β΄ 24Β, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.