Νέο μενού στο «Olive Garden»

Μοντέρνες χειμωνιάτικες γεύσεις μόλις έκαναν ντεμπούτο στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania».

Νέο μενού στο «Olive Garden»

Αυτές τις ημέρες που οι βόλτες μας στο κέντρο, είτε για ψώνια είτε για θέατρο, πυκνώνουν, μια επίσκεψη στο «Olive Garden», στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania», θα γράψει ένα όμορφο και νόστιμο φινάλε με πανοραμική θέα στην πόλη. Στο ανανεωμένο χειμωνιάτικο μενού, το οποίο λανσαρίστηκε μόλις, ο executive chef Χρίστος Τζιλήρας αξιοποιεί με φαντασία πολλά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα και δημιουργεί πιάτα με ελληνικό και μεσογειακό ταμπεραμέντο και κοσμοπολίτικες πινελιές.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με φλωμάρια Λήμνου με ποικιλία από άγρια μανιτάρια, τσαλαφούτι και Μαυροδάφνη, μαρουλοσαρμάδες με καβουρμά, ρύζι και άνηθο και μια δροσερή σαλάτα με τραγανά σαλατικά, σταμναγκάθι, ψητά παντζάρια, μανούρι, καρύδια και βινεγκρέτ πράσινου μήλου και να συνεχίσετε με ένα φαγκρί σχάρας, βιολογικό φακόρυζο με άγριο σκόρδο και λιαστή τομάτα ή τα παϊδάκια αρνιού με πουρέ ψητής σελινόριζας, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα με πετιμέζι, θυμάρι και βαλσάμικο, αν αγαπάτε το κρέας. Κρασιά, signature cocktails και γιορτινή ευτυχία στα ψηλά της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Και είναι η "(Ρ)αμπελιά"! To 1o κρασί της νέας γενιάς του Οινοποιείου Χατζηδάκη

H single vineyard "Σαντορίνη" του Οινοποιείου Χατζηδάκη έχει ιδιαιτερότητες που την κάνουν "φλέρτυ" & το Πάσχα της "πάει".

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΣΙΩΤΗ
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".