Αυτές τις ημέρες που οι βόλτες μας στο κέντρο, είτε για ψώνια είτε για θέατρο, πυκνώνουν, μια επίσκεψη στο «Olive Garden», στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania», θα γράψει ένα όμορφο και νόστιμο φινάλε με πανοραμική θέα στην πόλη. Στο ανανεωμένο χειμωνιάτικο μενού, το οποίο λανσαρίστηκε μόλις, ο executive chef Χρίστος Τζιλήρας αξιοποιεί με φαντασία πολλά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα και δημιουργεί πιάτα με ελληνικό και μεσογειακό ταμπεραμέντο και κοσμοπολίτικες πινελιές.
Μπορείτε να ξεκινήσετε με φλωμάρια Λήμνου με ποικιλία από άγρια μανιτάρια, τσαλαφούτι και Μαυροδάφνη, μαρουλοσαρμάδες με καβουρμά, ρύζι και άνηθο και μια δροσερή σαλάτα με τραγανά σαλατικά, σταμναγκάθι, ψητά παντζάρια, μανούρι, καρύδια και βινεγκρέτ πράσινου μήλου και να συνεχίσετε με ένα φαγκρί σχάρας, βιολογικό φακόρυζο με άγριο σκόρδο και λιαστή τομάτα ή τα παϊδάκια αρνιού με πουρέ ψητής σελινόριζας, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα με πετιμέζι, θυμάρι και βαλσάμικο, αν αγαπάτε το κρέας. Κρασιά, signature cocktails και γιορτινή ευτυχία στα ψηλά της πόλης.
Νέο μενού στο «Olive Garden»
Μοντέρνες χειμωνιάτικες γεύσεις μόλις έκαναν ντεμπούτο στην κορυφή του ξενοδοχείου «Titania».