Brunch μετά μουσικής στο «NJV Athens Plaza»

Το εστιατόριο «Parliament» του πολυτελούς ξενοδοχείου μπαίνει στους ρυθμούς του κυριακάτικου brunch.

Brunch μετά μουσικής στο «NJV Athens Plaza»

Το πολυτελές εστιατόριο «Parliament» του ξενοδοχείου «NJV Athens Plaza» μπαίνει κι αυτό στους ρυθμούς του κυριακάτικου brunch, καρυκεύοντάς το με ζωντανή μουσική και, όπως πάντα, υπέροχη θέα από ψηλά. Καθώς λοιπόν θα κάνετε την αρχή με έναν καφέ, χυμό και –γιατί όχι;– ένα ποτήρι αφρώδους οίνου, η Έλενα Περβαινά στο τραγούδι και ο Πάνος Δέρβος στα πλήκτρα θα ζεσταίνουν το χώρο με αγαπημένες μελωδίες από τις 12.30 έως τις 5 μ.μ.

Παράλληλα, ο μπουφές θα είναι φορτωμένος με όλων των ειδών τα αρτοσκευάσματα και αγαπημένες brunch γεύσεις, από ομελέτα και scrambled eggs μέχρι πατάτες ψητές, τραγανό μπέικον, French toast κ.ά. Πένες με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό, μπουκιές κοτόπουλου και mini burgers είναι κάποιες επιλογές σε κυρίως πιάτα, ενώ μια ποικιλία από σιροπιαστά γλυκά, μους σοκολάτας σε ποτήρι και σοκολατένια τρουφάκια θα προσφέρουν την απαραίτητη γλυκιά νότα. Τιμή κατ’ άτομο: € 35, για παιδιά έως 12 ετών έκπτωση 50%

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.