Με χειροποίητα tacos, cornbread με αβγά μάτια και burritos με scrambled eggs, αλλά και mole, chorizo, empanadas και churros με καραμέλα, σοκολάτα και τόνκα, να δίνουν μεξικάνικο ρυθμό στην κουζίνα του φινετσάτου cocktail bar & restaurant του Παγκρατίου, αλλά και σπιτική sangria και μυρωδάτα Paloma Cocktails να μετατρέπουν τα shakers σε μαράκες, το «Flamingo» ετοιμάζει για το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, ένα all-day brunch & cocktail menu που θα κρατήσει την κουζίνα του ανοιχτή από τις 11 το πρωί έως τις 11.30 το βράδυ και θα μετατρέψει τη διασταύρωση Ευφράνορος και Κρησίλα σε μεξικανική χασιέντα. Ariba λοιπόν!
Για all day brunch & cocktails στο «Flamingo»
Αυτό το Σάββατο το όμορφο bar restaurant του Παγκρατίου ετοιμάζει γευστικό μαραθώνιο με μεξικάνικο χρώμα.