«Freud Oriental» και «Nolita» σε νέα πόστα

Πού θα περάσουν το χειμώνα τους τα δύο δημοφιλή στέκια;

«Freud Oriental» και «Nolita» σε νέα πόστα

Στο ξενοδοχείο «Semiramis» στο Κεφαλάρι, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα κατοικούσε το «Nolita», ο χώρος έγινε πιο ανάλαφρος και διαμορφώθηκε σε jap ύφος για να υποδεχτεί το «Freud Oriental» που θα περάσει εδώ το χειμώνα του. Στο sushi bar, όπου μπορείς να κάτσεις κιόλας, οι sushi chef φτιάχνουν nigiri, sashimi και signature rolls όπως το Freud, με τεμπούρα γαρίδας, σολομό, masago και σος shiitake, ενώ στο μενού υπάρχουν και τα υπόλοιπα «φροϊδικά» σουξέ, από το black cod με den miso sauce και το φιλεταρισμένο λαβράκι με πουρέ από edamame και ντρέσινγκ από jalapeno μέχρι το μοσχαρίσιο φιλέτο πανέ hi-re katsu. Η μπάρα ετοιμάζει ανάμεσα σε άλλα signature cocktail με βάση το σάκε και ο DJ φορτίζει την ατμόσφαιρα σε ρυθμούς ambient και mellow house.

Το «Nolita» βρήκε με τη σειρά του καινούργια στέγη στο Νέο Ψυχικό, ως ένα all day ιταλικό στο πιο κλασικό πόστο της πιάτσας όπου μέχρι πριν από λίγο καιρό βρίσκαμε το «Tier» και για χρόνια το θρυλικό «Deals». Η δράση ξεκινά από το πρωί με καφέ και brunch στο ηλιόλουστο αίθριο ή στον ανανεωμένο εσωτερικό χώρο και συνεχίζεται με πίτσα στον ξυλόφουρνο και ιταλικές γεύσεις διά χειρός του Δημήτρη Σταμούδη, aperitivo, κρασιά και κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Freud Oriental

Χαριλάου Τρικούπη 96 & Γορτυνίας, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Nolita

Λεωφ. Δ. Βασιλείου 10, Νέο Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.