Μια σπέσιαλ βραδιά «Ακατάλληλης Γαστρονομίας» έρχεται στις 22/11 στο ανάλαφρα κομψό εστιατόριο στη Νέα Κηφισιά, «αδερφάκι» των «Ψαράδων» και του ιστορικού «Barba Lazaros» –νυν «Lazaro 1971»– του Παλαιού Φαλήρου. Ο σεφ του «Άδολου» Βασίλης Τσατσάκης, ο οποίος αρέσκεται στην ελληνική ψαροφαγία with a twist, υποδέχεται τον κλασικά ανατρεπτικό σεφ Ηλία Σκουλά για μια βραδιά που θα ξεκινήσει με «Συγγρού 4.33 π.μ.», όπως ονομάζεται το amuse bouche του μενού 5 σταδίων (€ 45 το άτομο), που θα σας κάνει να πείτε «Honey, this ain’t what it looks like» πάνω από ένα μοσχαρίσιο ταρτάρ με κοιλιά τόνου, μπρικ και ζελέ μπέικον μέχρι να βρείτε την «True love» σε ένα choux γεμισμένο με κρέμα καραμέλας βουτύρου και αφρό φράουλας κ.ο.κ.
Ο Ηλίας Σκουλάς για μια βραδιά στο «Άδολο»
Μια σπέσιαλ βραδιά «Ακατάλληλης Γαστρονομίας» έρχεται στο ανάλαφρα κομψό εστιατόριο στη Νέα Κηφισιά.