Μια ιδέα για ένα διαφορετικό brunch ρίχνει στα τραπέζια του, που ατενίζουν μοναδικά την Ακρόπολη, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο «Sense» στην κορυφή του πολυτελούς ξενοδοχείου «AthensWas». Ο ταλαντούχος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος άντλησε έμπνευση από τα οικογενειακά κυριακάτικα μεσημέρια και κατόπιν brainstorming με τη μπριγκάδα του δημιούργησε ένα ειδικό μενού με περίπου είκοσι επιλογές σε πιάτα που μπαίνουν στη μέση κι έχουν πινελιές από διάφορους τόπους της Ελλάδας.
Υπάρχουν, λόγου χάρη, τηγανίτες ελαιολάδου με ξερή μυζήθρα από το Ελληνικό της Αρκαδίας και τραβηχτές Μάνης με ντομάτα, κατσικίσιο τυρί και σύγκλινο, με τις οποίες ο σεφ τιμά τις μεσσηνιακές του ρίζες, και ακόμα ένα σερί από ενδιαφέροντα πιάτα με τοπικό χρώμα, όπως το πηλιορείτικο hot dog σε δικό τους ψωμάκι με σπεντζοφάι και κρέμα γραβιέρας, και ο καγιανάς με καπνιστή σολομοπέστροφα Καρπενησίου. Κυριακάτικο τραπέζι χωρίς γλυκά δεν γίνεται, οπότε κρατήστε χώρο για εκλέρ σοκολάτας με ελληνικό καφέ και τον ιδιαίτερο αφρό από ρυζόγαλο σε βαθύ μπολ και κροκέτα ρυζιού. Το κυριακάτικο τραπέζι στρώνεται 12-5 μ.μ.