Ανανέωση τώρα ψηφίζουν τα εστιατόρια κάθε φθινόπωρο, ακονίζοντας μαχαίρια και πιρούνια ενόψει της νέας σεζόν. Επιστροφή, λοιπόν, στα γευστικά θρανία με...
...νέο «αδερφάκι» για το «Buffalo Prive»
Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε το steak house «Buffalo Prive» στη Γλυφάδα και πολύ γρήγορα απέκτησε νέα έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ανάμεσα σε άλλα θα δοκιμάσετε ζεστούς μεζέδες με έμφαση στα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, ένα μπιφτέκι από προβατίνα, μια βουβαλίσια μπριζόλα Σερρών ή ένα χοιρινό κότσι με πατάτες φούρνου αλλά και κάποιες premium κοπές κρεάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
...νέο σεφ στη «Φάρμα Μπράλου»
Ο Γιάννης Λιόκας ανέλαβε μόλις τα ηνία της κουζίνας στο κρεατόφιλο εστιατόριο του Κολωνακίου και προτείνει comfort ελληνικές γεύσεις with a twist: από κρεατόπιτα με προβατίνα και αβγό σε κρούστα με καπνιστό τραχανά μέχρι χοιρινό λουκάνικο με κρέμα φασολάδας και κριθαράκι με μανιτάρια και κρέμα παλαιωμένης γραβιέρας.
...γεύσεις από «Kalokeri» στις «Μαγικές Κατσαρόλες»
Με το μενού από το «kalokerino» του alter ego στο κεντρικό σοκάκι της αντιπαριώτικης Χώρας ξεκίνησε η σεζόν για τις «Μαγικές Κατσαρόλες» στο Παλαιό Φάληρο και κάπως έτσι στα τραπέζια κυκλοφορούν, ανάμεσα σε άλλα, γκασπάτσο χωριάτικης σαλάτας με δικό τους τυρί, ταρτάρ μπαρμπουνιού με φρέσκο θυμάρι και το διάσημο Naxos Burger deluxe με κιμά από ναξιώτικο σγατζομόσχαρο.
...ψαγμένο ελληνικό street food και άλλα στο «Κιουζίν»
Γύρος από ζυγούρι, γύρος από κόκορα αλλά και κοντοσούβλι από προβατίνα είναι ορισμένες από τις new style προτάσεις ελληνικού street food που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον στο ανανεωμένο μενού του ατμοσφαιρικού εστιατορίου στο Κολωνάκι, το οποίο εγκαινιάζει και τα μηνιαία θεματικά του events: πρώτη καλεσμένη η Μυρσίνη Λαμπράκη στις 28/10, με θέμα «Κάτι ψήνεται στο Κολωνάκι».
...super brunch στο «St George Lycabettus»
Με σήμα κατατεθέν το εντυπωσιακό σιντριβάνι σοκολάτας, το κυριακάτικο brunch στο «La Suite Lounge» στον 6o όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου επέστρεψε ανανεωμένο και έξτρα healthy, με φρέσκες σαλάτες, bagels, χυμούς, πολλές a la carte παρασκευές με αβγά και τη νέα προσθήκη το yogurt bar όπου συνδυάζουμε το γιαούρτι της αρεσκείας μας με διάφορες υπερτροφές.