Το φλερτ του «PigOut» με τις περουβιανές γεύσεις συνεχίζεται, θέτοντας τις βάσεις για τη νέα εποχή του κηφισιώτικου εστιατορίου ως «Peru in a Yard». Οι ανάλογες διακοσμητικές πινελιές ανανεώνουν την είσοδο και τη σάλα του κομψού κηφισιώτικου νεοκλασικού στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου, που διαθέτει επιπλέον το προσόν μιας ατμοσφαιρικής αυλής στο πλάι του κτιρίου, ό,τι πρέπει για δροσερές βραδιές στα βόρεια.
Οι περουβιανές γεύσεις του σεφ Χρήστου Κάλπου διανθίζονται με πορτογαλικές αποχρώσεις και κοιτάζουν είτε προς τη θάλασσα (λ.χ. με μια δελεαστική τριλογία σεβίτσε από μυλοκόπι, τόνο και λαβράκι, το καθένα με το δικό του ντρέσινγκ) είτε προς τη στεριά, ανάμεσα σε άλλα με ένα flank iron steak που έρχεται με κρέμα γλυκοπατάτας, σάλτσα creole και μικρή σαλάτα με flakes από κολοκύθι. Ο χαλαρός χώρος προσφέρεται επίσης για ένα ή και περισσότερα κοκτέιλ διά χειρός Κώστα Σίμου αλλά και για πρωινό ή brunch τα σαββατοκύριακα.
«Peru in a Yard»: Ένας κρυμμένος κήπος της Κηφισιάς μας ταξιδεύει στο Περού
Πού βρίσκεται; Τι θα δοκιμάσουμε;