To «Dos Hermanos» φωνάζει δυνατά «Viva la Independencia»

Το αγαπημένο μεξικάνικο της Κηφισιάς γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας με ένα ανατρεπτικό πάρτι.

To «Dos Hermanos» φωνάζει δυνατά «Viva la Independencia»

Την Ημέρα της Ανεξαρτησίας ή... μεξικανιστί «Día de la Independencia» γιορτάζει κάθε χρόνο παραδοσιακά το διαχρονικό μεξικάνικο της Κηφισιάς με μια απολαυστική και πολύχρωμη φιέστα. Εμπνευσμένο από το εορταστικό κλίμα που κάθε χρόνο στις 16 Σεπτεμβρίου επικρατεί απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, με πολύχρωμα κονφετί να πέφτουν από τον ουρανό, ανθρώπους να χορεύουν στους δρόμους και όλα να καταλήγουν σε μια μεγάλη γιορτή με άφθονο φαγητό και ποτό, το Independencia Salsa Party έρχεται αυτήν την Κυριακή με ξεσηκωτική διάθεση.

To «Dos Hermanos» φωνάζει δυνατά «Viva la Independencia» - εικόνα 1

Mεξικάνοι χορευτές με τις ανάλογες ενδυμασίες θα σας μυήσουν στους παραδοσιακούς χορούς της πατρίδας τους, οι λιχουδιές θα είναι πληθωρικές και ακαταμάχητες, οι ρυθμοί θα είναι ασφαλώς ανεβαστικοί και θα ευνοούν ακόμα μια Paloma, το κλασικό cocktail του Μεξικού, που ένεκα της ημέρας θα προσφέρεται στα €5! Το σύνθημα είναι «Viva la Mexico», «Viva la Independencia», ενώ τρέχει και διαγωνισμός με έπαθλο πλήρες γεύμα και cocktails για έναν τυχερό και την παρέα του.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.