Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef»

Το μεγαλύτερο ινδικό εστιατόριο της πόλης μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Συγγρού.

Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef»

Το μεγαλύτερο ινδικό εστιατόριο της πόλης μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Συγγρού.

Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef» - εικόνα 1

Δεν έχει πολλές μέρες που το «Ιndian Chef», το οποίο ξεκίνησε την ιστορία του σε ένα μικρό χώρο απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, για να αποκτήσει στη συνέχεια ένα αδερφάκι, το «Royal Indian Chef» στην ίδια γειτονιά, μεταφέρθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, κι ήδη τραβάει τα βλέμματα. Στη νέα του έδρα, σε απόσταση αναπνοής από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ, εκτός του ότι αντί για παραδοσιακό προτίμησε πιο μοντέρνο look, άνετα διεκδικεί τον τίτλο του πιο μεγάλου ινδικού εστιατορίου της πόλης.

Ανοιχτόχρωμο ξύλο, peacock καναπέδες, σχοινένια και μεταλλικά φωτιστικά καθώς και λιτές ταπετσαρίες δίνουν τον τόνο στη σάλα, κοτόπουλο tikka, chana masala, αρνί vindaloo και πίτες naan βγαίνουν και στον εξωτερικό χώρο, ενώ η ήδη αγαπητή συνταγή διανθίζεται και με κάποια καινούργια στοιχεία, όπως τα φαλάφελ και τα μπέργκερ με ινδικό χρώμα. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Indian Chef

Λεωφ. Συγγρού 55, Φιξ
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.