Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες»

Θέα και ποιότητα στο πιάτο αναβαθμίζουν το εμβληματικό εστιατόριο και του δίνουν πρωτεύουσα θέση στην agenda των επιλογών σας.

Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες»

Θέα και ποιότητα στο πιάτο αναβαθμίζουν το εμβληματικό εστιατόριο και του δίνουν πρωτεύουσα θέση στην agenda των επιλογών σας.

Γευστική αναγέννηση για τους «Ορίζοντες» - εικόνα 1

Νέα εποχή για τους Ορίζοντες του Λυκαβηττού. Παρά το γεγονός ότι το εστιατόριο όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε ποτέ να προτείνει μια καλή κουζίνα έδειχνε να έχει χάσει τη φιλόδοξη διάθεση που στο παρελθόν το είχε οδηγήσει στο πόντιουμ των βραβεύσεων. Απ’ ότι φαίνεται όμως βοηθούντος και του Μίλτου Αρμένη που έχει την υψηλή εποπτεία ο σεφ Γιάννης Θεοδωρόπουλος έχει το απαραίτητο ταλέντο που μπορεί να κάνει τους Ορίζοντες να στέκονται ψηλά και όχι μόνο την κορυφή του Λυκαβηττού. Στην πρόσφατη επίσκεψη μου δοκίμασα μεταξύ άλλων ένα πολύ καλό ποντιακό κους-κους με σαφράν και θαλασσινά, καθώς και γαρίδες με προσούτο σε σος λευκού κρασιού. Σύντομα θα επανέλθω με περισσότερα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.