Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον»

Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία από το Σεπτέμβριο δεν θα είναι ένα αλλά… δύο.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον»

Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία από το Σεπτέμβριο δεν θα είναι ένα αλλά… δύο.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον» - εικόνα 1
Ο κήπος του «Όμικρον»

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου ανάμεσα στους φοίνικες, τα λουλούδια και τα παρτέρια με τα μυρωδικά, θα χαρείτε τον παιχνιδιάρικο κύβο του Ρούμπικ που ο Μίλτος Αρμένης έχει φτιάξει με κύβους από καρπούζι και πανακότα φέτας, «χαβιάρι» μπαλσάμικου, λάδι δυόσμου και κρεμμύδι, το μπουρδέτο με τσιπούρα, τα ντάμπλινγκ παστιτσάδας και τον γύρο προβατίνας «αλλιώς». Μετά όμως το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο θα κλείσει, για να ανασχεδιαστεί πλήρως και να επιστρέψει ανανεωμένο τόσο στιλιστικά όσο και γευστικά.

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει το «Όμικρον» - εικόνα 2
Ο Μίλτος Αρμένης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξανανοίξει τις πόρτες του, ο χώρος της Νέας Ερυθραίας θα κινείται σε δύο διαφορετικούς άξονες: πέρα από το «Όμικρον», το οποίο θα συνεχίσει στη δημιουργική λογική που του χάρισε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2018, εξελίσσοντας την κουζίνα του, θα δημιουργηθεί και ένα tapas bar όπου ο ταλαντούχος Ισπανοκερκυραίος σεφ θα συνδυάζει σε ισπανικά τάπας και ελληνικούς μεζέδες, με το καινούργιο concept να συμπληρώνουν τυριά από την Ιβηρική και από μικρούς Έλληνες παραγωγούς. Στην ουσία μιλάμε για δύο αυτόνομους χώρους με χωριστές εισόδους, καθένας από τους οποίους θα έχει και το κομμάτι κήπου που του αναλογεί – περιμένουμε να τους δούμε λοιπόν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".