Ένα μενού-βόλτα στη Λατινική Αμερική

Για μια εβδομάδα το «Θείο Τραγί» θα σουλατσάρει στις γεύσεις του Περού, της Βραζιλίας, του Μεξικού…

Ένα μενού-βόλτα στη Λατινική Αμερική

Για μια εβδομάδα το «Θείο Τραγί» θα σουλατσάρει στις γεύσεις του Περού, της Βραζιλίας, του Μεξικού…

Ένα μενού-βόλτα στη Λατινική Αμερική - εικόνα 1

Από τις 20 μέχρι τις 28/6, οπότε και θα φιλοξενεί τον Δημήτρη Παπαπαναγιώτου, το «Θείο Τραγί» θα παρουσιάσει μια ειδική κάρτα που θα πατά σε υλικά και συνταγές, άλλοτε παραδοσιακές και άλλοτε παραλλαγμένες, διαφορετικών χωρών της Λατινικής Αμερικής. Τσιπς ταπιόκας με μαύρα φασόλια και σιγομαγειρεμένη ουρά μόσχου, σεβίτσε με μάνγκο, γαλοπούλα με σάλτσα μόλε, σούπα καλαμποκιού με ψάρι ημέρας και ξινή κρέμα, empanadas μανιταριών με πράσινη σάλτσα mole και φλαν σελινόριζας είναι μερικά από τα πιάτα που θα δοκιμάσετε εκεί στα Άνω Πετράλωνα, επιλέγοντας ανάλογα με τα γούστα σας ανάμεσα σε δέκα αλμυρές και δύο γλυκές προτάσεις, ενώ παράλληλα το μπαρ θα προτείνει διασκευές Caipirinha, Pisco Sour, Paloma και Sangrita.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.