Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες

Φιλικό μεζέ bar, απλό, προσεγμένο και συντονισμένο στη συχνότητα του ούζου, του τσίπουρου και των μεζεδολιχουδιών.

Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες

Μπορεί για άλλους το τρανζίστορ να παίζει τα αμερικάνικα, όμως για μια παρέα στα βόρεια η συχνότητα είναι αρκετά διαφορετική. Πιστό στην παραδοσιακή αισθητική του σύγχρονου καφενείου και τη φινετσάτη γοητεία του απλού πλην προσεγμένου, το «TranzistoRaki», το φιλικό μεζέ bar στο Μαρούσι με τα τραπεζάκια στην καταπράσινη Πλατεία Ηρώων, έχει να προτείνει αρκετές value for money μεζεδολιχουδιές, με πάμπολλα ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ να φιγουράρουν στις συνταγές του: ριζότο παντζαριού με σχοινόπρασο και κοπανιστή Τήνου, μελιτζανοσαλάτα με καπνιστή πέστροφα Ορχομενού, φακοσαλάτα με χειροποίητη παστή λακέρδα, και όχι μόνο.

Ένα «TranzistoRaki» για εκλεκτούς μεζέδες - εικόνα 1

Ιδανική συνοδεία, φυσικά, για όλα αυτά το ούζο και το τσίπουρο – το μαγαζί διαθέτει 60 (plus) ετικέτες και από τα δύο! Στα bonus, τα βράδια έχουν γεύση πρωτότυπων κοκτέιλ με βάση τα παραδοσιακά ελληνικά αποστάγματα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.