Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ

Ένα εστιατόριο που ήταν ήδη στην καρδιά μας προτού το κρέας εξελιχτεί σε μία από τις πιο δυνατές τάσεις της πόλης και συνεχίζει εξίσου δυναμικά.

Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ

Με κάθε δυνατό τρόπο βασιλεύει το κρέας στο «Bar.B.Q». Η ατόφια χάρη του ξεδιπλώνεται σε ένα ταρτάρ ή ένα μοσχαρίσιο καρπάτσιο με παλαιωμένη γραβιέρα Κρήτης. Μετά έρχονται κάτι απίθανα παναρισμένα αβγά, τύπου Scotch eggs, με κιμά από λουκάνικο salsiccia, και μικρά tacos με ψαρονέφρι, ντομάτα, μαρούλι και τσένταρ, μια γλυκοφάγωτη μπολονέζ, ένα (αμερικάνικο ή αργεντίνικο) rib eye κι ένα strip loin ζουμερά και χυμώδη...

Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ - εικόνα 1

Πάνε δέκα χρόνια από τότε που πρωταντικρίσαμε τα ιδιόμορφα σουρεαλιστικά έργα του Jon Saudek πάνω από τις φωτιές της ανοιχτής κουζίνας και το φάσμα των κρεατοεπιλογών πλουτίζει συνεχώς. Με συνταγές κλασικές και πιο μοντέρνες και δυνατό ατού το value for money, αυτό το όμορφο, σύγχρονο μαγαζί­ που ήταν ήδη στην καρδιά μας προτού το κρέας εξελιχτεί σε μία από τις πιο δυνατές τάσεις της πόλης, είναι από τους πιο σταθερούς του εκπροσώπους.

Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ - εικόνα 2

Εξήντα πέντε ετικέτες από τον ελληνικό με ολίγον από διεθνή αμπελώνα –αν θέλεις ένα Βrunello ή ένα Barolo ας πούμε–, πολλές επιλογές κρασιού με το ποτήρι και δεκαπέντε μπίρες συνοδεύουν επάξια τη μεγάλη κρεατική γκάμα, ενώ για το τέλος σας επιφυλάσσουν δροσερό, γλυκό φινάλε: μια σπιρτόζικη τάρτα λεμονιού που σερβίρεται με σορμπέ βατόμουρο καθώς και σου γεμιστά με μους γιαουρτιού και γλυκό κουταλιού βύσσινο, σε καλοκαιρινό mood, με τις τζαμαρίες της πρόσοψης να έχουν εξαφανιστεί.

Περισσότερες πληροφορίες

Bar.b.q

Ελ. Βενιζέλου 46, Ν. Σμύρνη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.