Food to make you feel good

Γεύσεις φτιαγμένες για να μας κάνουν να νιώθουμε καλά σε δύο μοντέρνους χώρους με χαλαρή, νεανική αλλά και family-friendly διάθεση. Ναι, για τα «Wagamama» λέμε.

Food to make you feel good

Τα εστιατόρια που μας έμαθαν το casual ασιατικό­ soul food υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με θετική ενέργεια και νέες γεύσεις φτιαγμένες για να μας κάνουν να νιώθουμε καλά, τις οποίες απολαμβάνουμε όλη μέρα στους δύο μοντέρνους χώρους τους με τη χαλαρή, νεανική αλλά και family-friendly διάθεση.

Food to make you feel good - εικόνα 1

Στο επίκεντρο του νέου μενού βρίσκονται θρεπτικά, ελαφριά και χαμηλά σε θερμίδες πιάτα, που υπηρετούν το μότο «positive eating, positive living», όπως η pad Thai salad με κοτόπουλο, τζίντζερ και γαρίδες πάνω σε ανάμεικτα λαχανικά με ντοματίνια, mangetout, πίκλα παντζάρι, τριμμένο φιστίκι και ντρέσινγκ nuoc cham με τζίντζερ μίσο ή το nuoc cham tuna, με φιλέτο τόνου πάνω σε κινόα, κέιλ, γλυκοπατάτα, φασόλια ενταμάμε και κρεμμύδι.

Food to make you feel good - εικόνα 2

Συνοδέψτε τα με τους signature φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών που αποτοξινώνουν και δίνουν ενέργεια και θα έχετε ένα νόστιμο, ποιοτικό και προσιτό γεύμα που ταιριάζει με τη διάθεση ανανέωσης της εποχής. Στο «wagamama» του Golden Hall θα χαλαρώσετε μετά τη βόλτα σας στα μαγαζιά του πιο κομψού εμπορικού κέντρου της πόλης με άνετο χώρο στάθμευσης, ενώ στο brunch της Κηφισιάς θα πιάσετε τον παλμό της αρχοντικής συνοικίας πάνω στον πιο εμπορικό δρόμο.

Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, Μαρούσι, 2106836842 / Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, 2108013100 / www.wagamama.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".