Σ' αυτό το παραθαλάσσιο «σπίτι» της Γλυφάδας μικροί και μεγάλοι περνάνε καλά

Το cosy meeting place του καλοκαιριού μας περιμένει όλη μέρα σερβίροντας από lazy brunch μέχρι κοκτέιλ με φόντο γαλάζιο.

Σ' αυτό το παραθαλάσσιο «σπίτι» της Γλυφάδας μικροί και μεγάλοι περνάνε καλά

Έχοντας στήσει το πιο χαλαρό περιβάλλον, σαν εξοχικό δίπλα στη θάλασσα, το «Balux Cafe: The House Project» έχει καθιερωθεί πλέον ως το πιο cosy meeting point της παρέας για το καλοκαίρι. Με υπέροχη θέα στην παραλία, luxury country έπιπλα και ιδιαίτερα έργα τέχνης, οι διαφορετικοί χώροι που θυμίζουν δωμάτια σπιτιού συνδυάζουν πολυτέλεια και οικειότητα, είναι φτιαγμένοι για να σε κάνουν να χαλαρώσεις και να αφεθείς στους αργούς ρυθμούς του καλοκαιριού.

Σ' αυτό το παραθαλάσσιο «σπίτι» της Γλυφάδας μικροί και μεγάλοι περνάνε καλά - εικόνα 1

Η μέρα εδώ κυλάει σαν σε διακοπές... Lazy breakfast και brunch με χειροποίητες λιχουδιές, παρεΐστικες μαζώξεις για επιτραπέζια συνοδεία δροσερών χειροποίητων τσαγιών, άραγμα στις μαξιλάρες μπροστά στη flat screen TV, comfort γευστικές προτάσεις όπως τα signature burgers, λαχταριστές επιλογές σε πάστα, ριζότο, κριθαρότο και ανάλαφρες αλλά και πιο πληθωρικές μεσογειακές γεύσεις. Πάντα δημοφιλείς οι «Sushi Nights»: κάθε Τρίτη με τη Στεφάνια Ρίζου και Παρασκευή με τη Χάρι Σάββα. Τα παιδιά απολαμβάνουν καθημερινά το δικό τους ειδικό μενού αλλά κι ένα μεγάλο παιδότοπο, αφήνοντας τους γονείς να χαλαρώσουν στο ηλιοβασίλεμα ή να δουλέψουν στο φορητό υπολογιστή τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.