«Κrabo»: εντυπωσιακή άφιξη στο Καβούρι

Το εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη στον κόλπο Ζώσκα είναι από τους πιο γοητευτικούς new comers του φετινού καλοκαιριού.

«Κrabo»: εντυπωσιακή άφιξη στο Καβούρι

Το εστιατόριο των αδερφών Αγιοστρατίτη στον κόλπο Ζώσκα είναι από τους πιο γοητευτικούς new comers του φετινού καλοκαιριού.

«Κrabo»: εντυπωσιακή άφιξη στο Καβούρι - εικόνα 1

Ανήσυχα πνεύματα ο Γιάγκος και Θοδωρής Αγιοστρατίτης του «The Margi», αυτό το καλοκαίρι πλουτίζουν το γευστικό τους πορτφόλιο προσθέτοντας στο team του ατμοσφαιρικό «Malabar», του χρυσοσκουφάτου «Patio» εντός του ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης και της Margi Farm στα Καλύβια Θορικού, ένα καινούργιο concept στιλάτου beach life. Την κουζίνα του διακοσμημένου σε πολύ όμορφους boho chic τόνους «Krabo», το οποίο μόλις άνοιξε τις πόρτες του στον Κόλπο Ζώσκα, στήνοντας τραπέζια (και ξαπλώστρες) πάνω στην άμμο, υπογράφει ο βραβευμένος executive chef του «Τhe Margi» Παναγιώτης Γιακαλής. Στην κουζίνα βρίσκεται ο Δημήτρης Γουβιανάκης.

Όντας και «Krabo» και στο Καβούρι, δεν είναι διόλου περίεργο που το ομώνυμο μαλακόστρακο δίνει το «παρών» στο μενού (βλ. καβούρι μαρινάτο με ψητό καλαμπόκι και μπρικ ή κριθαρότο με φρέσκια ψίχα καβουριού), όπου θα συναντήσετε επίσης χταπόδι με μους από αβοκάντο και λάιμ, καρπάτσιο σολομού με wasabi και yuzu dressing, καραβιδομακαρονάδα, και αρκετό BBQ: μπριζόλα από μαύρο χοίρο, spare ribs με γλυκοπικάντικη σάλτσα, rib eye, Tomahawk, ψητό αστακό… Η λίστα κρασιών τα συνοδεύει με ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ενώ και το cocktail bar έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Κόλπος Ζώσκα, Kαβούρι, 2108963309.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.