Μια «Mamacita» στις παρυφές της Πλάκας

Πόσα tacos μετράνε ο Pepe και ο Josue; Τι κοκτέιλ φτιάχνουν ο Christian και ο Mauricio; Απαντήσεις στο νέο μεξικάνικο σποτ του κέντρου.

Μια «Mamacita» στις παρυφές της Πλάκας

Πόσα tacos μετράνε ο Pepe και ο Josue; Τι κοκτέιλ φτιάχνουν ο Christian και ο Mauricio; Απαντήσεις στο νέο μεξικάνικο σποτ του κέντρου.

Μια «Mamacita» στις παρυφές της Πλάκας - εικόνα 1

Κάκτοι; Check. Φρίντα; Check. Μεξικάνικη σημαία; Check. Ναός των Μάγια; Check. Και μόνο να δεις το «κολάζ» της πρόσοψης, καταλαβαίνεις ότι το «Mamacita», που ήρθε πρόσφατα να προστεθεί στο multi-culti μωσαϊκό της Απόλλωνος, έχει μεξικάνικο πνεύμα. Στα πολύχρωμα ενδότερα ο Άμπε Περέιρα από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει ζωγραφίσει μια όμορφη mamacita (σαν να λέμε μια μεξικάνα... sexy momma) και ακριβώς απέναντι μια χαρακτηριστική φιγούρα της Dia de los muertos.

Μια «Mamacita» στις παρυφές της Πλάκας - εικόνα 2

Oι σεφ Pepe και Josue ετοιμάζουν huevos rancheros, σεβίτσε λαβράκι, nachos με chili con carne, tacos, quesadillas και fajitas – και για το τέλος σας επιφυλάσσουν μους σοκολάτα με τσίλι και churros. Μπορείτε να βάλετε δίπλα τους τις πικάντικες Margaritas αλλά και τις Pink Senioritas και τις Micheladas –που είναι ένας κλασικός μεξικάνικος συνδυασμός μπίρας με χυμό λάιμ, Worcestershire sauce, Tabasco και χυμό ντομάτας– τις οποίες προτείνουν ο Christian και ο Mauricio στο μπαρ, ενώ δεν λείπουν και οι κανάτες της σανγκρία. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.