Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ

Τα πιάτα που τα μεσημέρια... παίρνουν τον αέρα τους έξω από το «Βeauty Killed the Beast» και το «Minnie the Moocher».

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ

Τα πιάτα που τα μεσημέρια... παίρνουν τον αέρα τους έξω από το «Βeauty Killed the Beast» και το «Minnie the Moocher».

Βrunch στο «Βeauty killed the Βeast»

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ - εικόνα 1

Πού Στην πεζοδρομημένη οδό Παραμυθιάς, στη σκιά των δέντρων και του νεοκλασικού –με τα σκαλιστά ταβάνια, τις πόρτες-χαλάσματα και τη μίνι ζούγκλα κάτω από το μπαρ– που το στεγάζει.
Πότε Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, κάθε σαββατοκύριακο.
Τι θα φας Μεταξύ άλλων, granola με γιαούρτι αρωματισμένο με μαστίχα, με λιναρόσπορο, κολοκυθόσπορο και κάσιους, αβγά Benedict με παστράμι, pancakes και σάλτσα ολαντέζ, ρολάκια φράουλας με επικάλυψη ζάχαρης και μέντα αλλά και brownies.
Τι θα πιεις Καφέ κι ελαφριά κοκτέιλ.

Lunch στο «Μinnie the Μoocher»

Μα είναι ωραία στον πεζόδρομο: brunch στην Παραμυθιάς & lunch στην Τσακάλωφ - εικόνα 2

Πού Στον buzzy πεζόδρομο της Τσακάλωφ, έξω από το στιλάτο μπαρ που σε μεταφέρει στην εποχή του Μεσοπολέμου.
Πότε Κάπου ανάμεσα στα ψώνια ή στη δουλειά, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, 1-5 μ.μ.
Τι θα φας Ο σεφ Φώτης Παυλόπουλος προτείνει ένα μεσημεριανό μενού με επιλογή ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές σαλάτες και τρία κυρίως πιάτα (μπιφτέκι με τηγανητές πατάτες/μπασμάτι, φιλέτο λαβράκι με baby πατάτες/σπανάκι σοτέ ή πιάτο ημέρας).
Τι θα πιεις Στο μενού, το οποίο κοστίζει € 18 ανά άτομο, περιλαμβάνεται κι ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα καθώς κι ένα φλιτζάνι καφέ.

Περισσότερες πληροφορίες

Minnie The Moocher

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Beauty Killed the Beast

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.