Πέντε συναντήσεις φράουλας και σοκολάτας

Οι Γλυκές Μέρες του «Titania» επιστρέφουν με πέντε διαφορετικές όψεις ενός ντουέτου διαχρονικού και πολύ δημοφιλούς.

Πέντε συναντήσεις φράουλας και σοκολάτας

Οι Γλυκές Μέρες του «Titania» επιστρέφουν με πέντε διαφορετικές όψεις ενός ντουέτου διαχρονικού και πολύ δημοφιλούς. Φράουλα και σοκολάτα διασταυρώνονται στο ανοιξιάτικο αφιέρωμα του ξενοδοχείου κι έτσι τόσο στην «Brasserie» του ισογείου όσο και στο «Olive Garden», που βλέπει από το μπαλκόνι του την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, μέχρι τις 16/5 έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε ένα τσιζκέικ φράουλα με μπισκότο Oreo, μια μους σοκολάτας γάλακτος με κομπόστα φράουλας και κραμπλ βανίλιας, μια μπαβαρουάζ φράουλας με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος, μια τάρτα σοκολάτα με κρέμα βανίλιας και φρέσκες φράουλες κι έναν baba με κρεμέ σοκολάτας, σαντιγί και φρέσκες φράουλες. Το κάθε γλυκό κοστίζει € 6, με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.