4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες

Για τις 8/3, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, cafe, bar κι εστιατόρια έχουν ιδέες τόσο για τους άνδρες που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στις γυναίκες όσο και τις γυναίκες να χαρούν μεταξύ τους μια όμορφη βραδιά.

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες

Για τις 8/3, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τα παρακάτω cafe, bar κι εστιατόρια έχουν ιδέες τόσο για τους άνδρες που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους στις γυναίκες όσο και τις γυναίκες να χαρούν μεταξύ τους μια όμορφη βραδιά. Η γιορτή δίνει αφορμή...

…για live μουσική

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες - εικόνα 1

Την Πέμπτη 8/3 στο «Explorer’s Bar» του ξενοδοχείου «ΝJV Athens Plaza» στην Πλατεία Συντάγματος μπορείτε να γιορτάσετε με την παρέα σας με κρύο και ζεστό fingerfood, γλυκά, house wine κι ένα μουσικό σουλάτσο στις επιτυχίες του Δάκη, σε ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε βρετανικό club. Μαζί με τον γνωστό, ιδιαίτερα αγαπημένο τραγουδιστή ο Πάνος Δέρβος και η Έλενα Περβαινά. (€ 30 ανά άτομο, κρατήσεις: 2103352400)

…για ραντεβού

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες - εικόνα 2

Αν αποφασίσετε να περιποιηθείτε λίγο παραπάνω το... wonder girl σας, το «La Suite Lounge» στο 6ο όροφο του «St. George Lycabettus» έχει να προτείνει ένα date menu, το οποίο εμπνεύστηκε η κουζίνα με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας. Ξεκινάει με ένα ποτήρι ροζέ σαμπάνια, έχει διαφορετικές προτάσεις για εκείνον και για εκείνη και θα σερβίρεται μέχρι τα τέλη του μήνα με έξτρα μπόνους τη φοβερή θέα που αφήνει το μάτι να φτάσει μέχρι το Σαρωνικό (€ 35 ανά άτομο, κρατήσεις: 2107416191)

… για ένα pink dinner

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες - εικόνα 3

Το «Chefi the restaurant» στο Χαλάνδρι σας προτείνει ειδικά για τις 8/3 ένα ειδικό μενού, από το οποίο θα διαλέξετε ένα ορεκτικό (ανάμεικτη σαλάτα με κρέμα από μανούρι, τάρτα πράσου, ριζότο-χωριάτικη σαλάτα), ένα κυρίως πιάτο (φρέσκες παπαρδέλες ταρτούφο, σολομός σχάρας με σος μάνγκο και σόγια, μελωμένο χοιρινό με πορτοκάλι-τζίντζερ και γλυκοπατάτα), κι ένα γλυκό, που μπορεί να είναι τιραμισού, μιλφέιγ ή lemon pie. (€ 30 το άτομο με ένα ποτήρι ροζέ κρασί, κρατήσεις: 2106815774).

... για γλυκό με τις φίλες

4 σενάρια για την Πέμπτη που γιορτάζουν οι γυναίκες - εικόνα 4

Στις 8/3 «Cafe Vienna» του «Athenaeum Intercontinental» από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ μπορείτε να συνοδεύετε είτε ένα μιλφέιγ με μπισκουι red velvet με κρέμα βανίλιας και φρούτα του πάθους είτε ένα cremeux σοκολάτας καραμέλα με μήλο και τραγανό μπισκότο κανέλας με καφέ, σοκολάτα ή τσάι (€ 12 ανά άτομο), είτε με ένα ποτήρι αφρώδη οίνο (€ 20).

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.