4 ιδέες για Κυριακάτικο φαγητό με τα παιδιά

Μεσημέρια Κυριακής (και όχι μόνο) με τους μεγάλους χαλαρούς και τους μικρούς σε περιπετειώδες, παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα δημιουργικό mood.

4 ιδέες για Κυριακάτικο φαγητό με τα παιδιά

Μεσημέρια Κυριακής (και όχι μόνο) με τους μεγάλους χαλαρούς και τους μικρούς σε περιπετειώδες, παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα δημιουργικό mood.

«Buba»

4 ιδέες για Κυριακάτικο φαγητό με τα παιδιά - εικόνα 1

Τα κυριακάτικα μεσημέρια το cool εξωτικό bar-restaurant της Κηφισιάς διακτινίζει τους γονείς στις αγορές της Ταϊλάνδης και του Βιετνάμ και τα τέκνα στη... χώρα του δημιουργικού παιχνιδιού. Στις 10 και 17/12 (2.30 μ.μ.) εσείς θα τρώτε το pad Thai και θα πίνετε το κοκτέιλ σας και τα παιδιά θα αναζητούν μαζί με τις ηθοποιούς/εκπαιδευτικούς Ρεβέκκα Τσιλιγκαρίδου και Ίριδα Νικολάου «Μια Κυριακή χαμένη στην τύχη», σε ένα θεατρικό εργαστήρι αυτοσχεδιασμού βασισμένο στην τεχνική viewpoints, που θα τους μοιράσει ρόλους σκηνοθέτη, σκηνογράφου, ενδυματολόγου, μουσικού, φωτιστή, χορευτή αλλά και ηθοποιού.

«Pallas Athena Restaurant»

4 ιδέες για Κυριακάτικο φαγητό με τα παιδιά - εικόνα 2

Στο boutique hotel της Grecotel απέναντι από την Πλατεία Κοτζιά κάθε Κυριακή μεσημέρι (1-4 μ.μ.) οι μεγάλοι χαλαρώνουν κουβεντιάζοντας και δοκιμάζοντας ταυτόχρονα τις σαλάτες, τα σπιτικού χαρακτήρα πιάτα και τα γλυκά του μπουφέ –η κουζίνα χρησιμοποιεί πολλά υλικά που έρχονται από τη φάρμα Αgreco στο Ρέθυμνο– και οι μπόμπιρες απασχολούνται δημιουργικά στον παιδότοπο υπό την επίβλεψη μιας έμπειρης ομάδας παιδαγωγών και ανιματέρ (€ 25/άτομο, για παιδιά 6-12 ετών 50% έκπτωση).

«Βυζάντινo»

4 ιδέες για Κυριακάτικο φαγητό με τα παιδιά - εικόνα 3

Για όλο τον Δεκέμβριο η κουζίνα απλώνει σε καθημερινή βάση αλμυρές και γλυκές λιχουδιές στον πλουσιοπάροχο μπουφέ του εστιατόριου του «Ηilton» στην ειδική τιμή των € 33 (παιδιά έως 5 ετών δωρεάν, 6-11 ετών 50% έκπτωση). Τα πιτσιρίκια μπορούν να σερβιριστούν μόνα τους στο χαμηλό kid-friendly κομμάτι και μετά να τρέξουν προς την παιδική γωνιά με τα πολύχρωμα τραπεζάκια και καρεκλάκια, τον πίνακα, τις ξυλομπογιές, τα τουβλάκια και τα παιδικά βιβλία. Δεν θα αργήσουν να εντοπίσουν και το σιντριβάνι ζεστής σοκολάτας – είναι πόλος έλξης ανεξαρτήτως ηλικίας.

«La Suite Lounge»

4 ιδέες για Κυριακάτικο φαγητό με τα παιδιά - εικόνα 4

Το «St. George Lycabettus» προτείνει ένα σαββατιάτικο γεύμα –το Saturday lunch & play– κι ένα κυριακάτικο brunch (μπουφές € 22, παιδιά μέχρι 12 ετών € 10 με έξτρα επιλογές a la carte) με... kids corner. Oι ενήλικοι ρεμβάζουν χαζεύοντας την πόλη, ενώ τους μικρούς, αντί για τη θέα –έχουν καιρό γι’ αυτά–, ελκύουν τα δημιουργικά παιχνίδια με την ομάδα Nannuka.com αλλά και οι παιδικές ταινίες, μαζί με ποπκόρν, στο Screening Room του ξενοδοχείου (4-6 μ.μ.).

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Buba Bistrot Exotique

Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.