Στάση με... ποικιλία

Τα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου «Titania» κατεβάζουν μια πρόταση νόστιμη και οικονομική για όσους κινούνται στο κέντρο.

Στάση με... ποικιλία

Για όσους αποφασίσουν να πατήσουν για λίγο το pause ανάμεσα στις δουλειές τους στο κέντρο ή να τσιμπήσουν κάτι μετά το γραφείο, χαζεύοντας ταυτόχρονα και λίγη Ακρόπολη και Λυκαβηττό, η «Brasserie» (ισόγειο) και το «Olive Garden» (11ος όροφος) του ξενοδοχείου «Titania» κατεβάζουν μια πρόταση νόστιμη και οικονομική. Προσφέρουν μια ποικιλία με λουκάνικο (χωριάτικο και με γραβιέρα Νάξου), καπνιστό χοιρινό Θράκης, μορταδέλα με προσούτο, μαρινάτα μανιτάρια και λαδοτύρι Μυτιλήνης σαγανάκι, παρέα είτε με μπίρα είτε με κρασί από το παριανό Κτήμα Μωραΐτη, με € 10 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.