Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Η νέα ετικέτα "Terra Argilla" επισημοποιεί την πρώτη κυκλοφορία της Μαλαγουζιάς του Zervas Winery
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, μία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' θα λάβει χώρα στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Ένα κυριακάτικο φαγητό στα όρια του ανθρωπολογικού πειράματος. Βέβαια με έναν πολύ ωραίο κόκορα με χυλοπίτες στο τραπέζι.
Το στολίδι του Πεδίου του Άρεως έχει γεύση από παλιά Αθήνα με μοντέρνο twist, χάρη στην ευρηματική μεσογειακή κουζίνα του σεφ Σπύρου Ασίμη, αλλά και την όμορφη ανακαίνιση ενός χώρου που ισορροπεί ανάμεσα στο ιστορικό και το φουτουριστικό.
Με 4 ετικέτες "Ούζου Βαρβαγιάννη", το σαρακοστιανό pairing είναι έτοιμο να μοιράσει την αυθεντική γεύση που αποζητάς αυτή την περίοδο.
Το αγαπημένο concept "δύο φέτες ψωμί και κάτι ανάμεσα" ποτέ δεν ήταν καλύτερο στη γευστική σκηνή της πρωτεύουσας.
Κάποιες επιλογές στην πόλη για να μετρήσεις χαρταετούς με συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων.
Στην μετά Κουτσόπουλο εποχή, ο Χρήστος Γλωσσίδης οδηγεί την εξέλιξη των γεύσεων. Δοκιμάζουμε νέα πιάτα στο "Feedελ -Asador" της Γλυφάδας.
'Ενα premium φυσικό μεταλλικό νερό ανώτερης ποιότητας και αισθητικής αναβαθμίζει την εμπειρία του 8ου Dine Athens Restaurant Week της Αθήνας.
Συνάντηση γαστρονομικής κορυφής στο 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens'.
Οι θαλασσοφαγικές πινέζες που πρέπει να προστεθούν αυτή την περίοδο στον ευ τρώγειν αθηναϊκό σου χάρτη.
Το εθνικό μας απόσταγμα έχει απαιτήσεις για σωστά συνταιριάσματα με φαγητό. Ας το τιμήσουμε δεόντως.
Στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε θα δείτε τις προτάσεις μας για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.
Σαρακοστή με οινικές πινελιές, αλλά και ποιοτικά αποστάγματα.
Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίου και σε μία cool τελετή, έγιναν γνωστοί οι νικητές του επιτυχημένου εστιατορικού θεσμού των Αττικών Εκδόσεων, με 11 μέρη της πρωτεύουσας να κερδίζουν το βραβείο κοινού, σε ισάριθμες κατηγορίες.
Τι είναι το crookie; Το υβριδικό γλυκό γεννήθηκε σε ένα φουρνάρικο στο Παρίσι, μεγάλωσε στο Tik Tok και ίσως ενηλικιωθεί κάποτε ως κλασικό! Για την ώρα κάνουμε ουρές για να το δοκιμάσουμε.
Παραμονή & ανήμερα Καθαράς Δευτέρας πάμε στη Βαρβάκειο για σούσι & ολόφρεσκους θαλασσινούς μεζέδες.