Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Αφοπλιστική χάρη και φυσική αβρότητα είναι μόνο δύο από τα πολλά χαρακτηριστικά που διατρέχουν όλους τους χώρους των ξενοδοχείων "Contessina Suites & Spa" και "Contessina Hotel" στη Ζάκυνθο σε μια απόλυτη ταύτιση του ευγενούς ονόματός τους.
Μια ενδιαφέρουσα μαγειρική σύμπραξη Ελλάδας και Ασίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο "Noble Palace" στο Λονδίνο.
Η πρώτη από τις δύο Πανσελήνους του Αυγούστου έρχεται την Τρίτη 1η του μηνός και όσοι δεν βρίσκεστε στα νησιά έχετε πολλές και καλές επιλογές για να την απολαύσετε στην Αθήνα παρέα με ένα ποτό ή ένα ξεχωριστό δείπνο.
Το all day στέκι όσων εκτιμούν τη φινέτσα και την comfort νοστιμιά της κουζίνας της Μπότας μάς υποδέχεται και τους θερινούς μήνες με διάθεση χαλαρή και απολαυστικές προτάσεις.
Με πρωταγωνίστρια τη βαθιά νοστιμιά και την αψάδα της μεξικάνικης κουζίνας, μια σχετικά πρόσφατη άφιξη έβαλε την πολυσύχναστη Δεκελείας για τα καλά στον έθνικ χάρτη της Αθήνας.
Ο Μιχάλης Νουρλόγλου, από τους πιο δημιουργικούς σεφ της γεννιάς του, προσκαλεί στο νησί τον 2άστερο Pieter Riedijk που διαπρέπει στην "Courchevel", να μαγειρέψουν μαζί ένα σπέσιαλ μενού.
Ένα από τα πιο αυθεντικά vintage bars της Αττικής γράφει τη δική του ιστορία με μια εντυπωσιακή μπάρα γεμάτη limited edition spirits.
Φτιαγμένο από πέτρα και λουσμένο στο φως, το εστιατόριο "Ανερούσα" του "Πέτρα & Φως Βoutique Hotel & Spa" κρύβει μέσα του τη μανιάτικη γαστρονομική παράδοση, δουλεμένη με σύγχρονες τεχνικές, χάρη στις ικανότητες και τη φαντασία του καταξιωμένου σεφ Βασίλη Τσατσάκη.
Το νέο εστιατόριο του Κολωνακίου μεταφέρει κάτι από την κουζίνα της Οαχάκα στη Γριβαίων και ερμηνεύει την κουζίνα της χώρας της κεντρικής Αμερικής υπό το πρίσμα της ποιοτικής πρώτης ύλης.
Με εντυπωσιακή θέα, αφαιρετικό ντεκόρ και μοντέρνο γευστικό προφίλ, το rooftop του ξενοδοχείου "Neoma", είναι επιλογή που δίνει αξία στις θερινές εξόδους μας στην Αθήνα.
Και αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στον upbeat πεζόδρομο της Δελφών αλλά και στην "κρυμμένη" αυλή του καλοδιατηρημένου αρχοντικού, όπου απλώνει τα τραπεζάκια του ο αγαπημένος "Ιπποπόταμος".
Η απλόχωρη βεράντα της, που αγναντεύει τη θάλασσα της Νέας Ποτίδαιας σαν deck κρουαζιερόπλοιου έτοιμο να ξεχυθεί προς τον ορίζοντα, είναι μονάχα το ορεκτικό στην ψαροφαγική πρόταση της "Μαρίνας".
Τίποτε δεν φέρνει τη γεύση του καλοκαιριού στο στόμα, όσο μια παγωμένη μπίρα με την παρέα μαζεμένη απέναντι απ’ το home cinema, για ταινία στη δροσιά του σαλονιού. Ή μήπως γύρω από επιτραπέζια, με snacks και όρεξη για χαβαλέ; Το δίλημμα είναι σοβαρό, αλλά η γεύση είναι μία!
Προσιτή fusion μπιστρονομία της μοιρασιάς, χωρίς menu dégustation. Γεύσεις κατανοητές και λιχούδικες, αλλά και δόκιμα, μυστήρια γαστρονομικά τρένα. Ο εκ γενετής fusion Άνταμ Κοντοβάς ετοιμάζεται από Σεπτέμβριο να ταράξει τα γαστρονομικά νερά της Αθήνας.
Μετρώντας σχεδόν μία δεκαετία παρουσίας στην Άνδρο, το "Mastello" είναι σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες, προσφέροντας ένα ιωδιούχο ταξίδι με comfort νοστιμιά.
Ένα εκτενές αφιέρωμα με κορυφαίους καλοκαιρινούς γαστρονομικούς προορισμούς.
Boho chic ατμόσφαιρα, ο ήχος της θάλασσας, cozy corners και ένα συγκλονιστικής ομορφιάς ηλιοβασίλεμα... είναι αρκετά για να δημιουργήσει κανείς την απόλυτα χαλαρωτική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Σίγουρα ένα ποτήρι αγκαλιασμένο απ' τη δροσερή θαμπάδα της βαθιάς κατάψυξης, δίνει στη μπίρα μας την εικόνα του ποτού που θα σβήσει διαπαντός όλη την κούραση του καλοκαιρινού καύσωνα απ' το σώμα και το μυαλό μας. Μήπως, όμως, ένα λιγότερο παγωμένο ποτήρι αφήνει την αγαπημένη μας ξανθιά να ξεδιπλώσει περισσότερη από τη σαγήνη της; Ιδού το δίλημμα…
Σε "απευθείας σύνδεση" με την εξαιρετική πρώτη ύλη από τη γενναιόδωρη γη της Κρήτης, το εστιατόριο αναφοράς του Ρεθύμνου ξεχειλίζει κρητική φιλοξενία στα πάντα του.