Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Αφορμή για ταξίδι στη συναρπαστική ιστορία των Χρυσών Σκούφων έδωσε η συμπλήρωση των 30 ετών του σημαντικότερου γαστρονομικού θεσμού της χώρας, που τίμησε τους κορυφαίους της ελληνικής εστίασης και ανέτρεξε σε μια σπουδαία διαδρομή, στα χνάρια της οποίας καλλιεργήθηκε η γαστρονομική άνθηση της χώρας.
Το "Psyche" υπηρετεί εδώ και έναν περίπου χρόνο όλα όσα χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο wine bar, φορώντας παράλληλα με επιδέξιο τρόπο το μανδύα της αυθεντικής όασης εντός της πρωτεύουσας.
Δίπλα ακριβώς από το εστιατόριο "Lefkes" στο Γαλάτσι, το γαστρονομικό concept του σεφ Τάσου Ντούμα αγαπά τις φρέσκες μαγειρικές ιδέες, προσφέροντάς τες σε μια κατάφυτη εξωτική αυλή.
Στο πάντα ζωντανό Κουκάκι κατοικοεδρεύει το αυθεντικό tiki bar της πόλης, που από το 2007 ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Δείτε τους νικητές των Χρυσών Σκούφων που απονεμήθηκαν την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Grand Ball Room του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρεταννία" σε μια συγκινητική, επετειακή τελετή, .
Θεατράλε χώρος με χαλαρή διάθεση, βγαλμένος από μία εντελώς διαφορετική Αθήνα, και παραδοσιακή ελληνική γεύση συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπολο στο Κουκάκι.
Με απλοχεριά και αρχοντιά, σαν σωστή δούκισσα, επαναδιατυπώνει τους παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες, χωρίς να περιορίζεται σε ό,τι γράφει το μενού.
Η ατμόσφαιρα και ο κοσμοπολιτισμός μιξάρονται σ’ αυτό το στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης, με τα ζωηρά χρώματα και τα φλοράλ μοτίβα που μας τραβούν υπνωτιστικά προς την καταπράσινη αυλή του.
Το παλαιάς κοπής καφενείο-μουσικό μεζεδοπωλείο έχει σίγουρα την πρωτιά στο είδος του για τη γειτονιά του Βοτανικού, όπως σημειώνει ο ιδιοκτήτης του, Αλέξης Στρωματιάς.
Ιδανικό υπόβαθρο για έξοχους ψαρομεζέδες αποτελεί η χαλαρωτική αυλή ενώ στη δυνατή ψαριέρα αρμενίζουν καλοδιαλεγμένα ψάρια ημέρας.
Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Νέου Ηρακλείου, η κάβα Vinoterra φιλοξενεί από το 1995 premium ετικέτες κρασιών, αλλά και ποτά.
Καλοκαιρινό κάλεσμα σε παραδεισένια μέρη, με smooth ρυθμούς: Η νέα περίοδος Caribbean Vibes σε όλα τα TGI Fridays™ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει και αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει για τους τρεις πιο καυτούς μήνες του χρόνου στις αμμουδερές ακτές των νησιών της Καραϊβικής.
Ο προορισμός που έφερε το ποιοτικό glamping και τη φιλοσοφία "από τη φάρμα στο τραπέζι" στα παράλια της Μεσσηνίας μας περιμένει για να δώσουν την ιδανική παράταση στις διακοπές.
Το σημαντικότερο γεγονός για τον αμπελώνα της Σαντορίνης επανέρχεται στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.
Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς προσκαλούν στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, για να γευτείτε τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας, με προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές!
Ελληνικές γεύσεις πλαισιωμένες από το απολαυστικό πανόραμα του Λεκανοπεδίου ξεδιπλώνονται σε έναν αριστοκρατικό χώρο παλαιάς κοπής, με άγγιγμα κοσμικής χαλαρότητας.
Με οδηγό τη βαθιά γνώση του είδους, στο εστιατόριο της Κηφισιάς ψήνονται στην εντέλεια premium κοπές, οι οποίες προλογίζονται από ορεκτικά φτιαγμένα με διαλεχτές πρώτες ύλες και συνοδεύονται από προτάσεις που τις αναδεικνύουν.
Το γαστρονομικό όνειρο του Έκτορα Μποτρίνι συμπληρώνει μία 12άδα ετών ζωής και το γιορτάζει αναλόγως, στις 5 και 6 Οκτωβρίου.
12 νικητές κερδίζουν το Νο.1 εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο κρασί παγκοσμίως.