Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο-μέλος του ομίλου S One Hospitality στο Κεφαλάρι ποντάρει στη ζεστασιά αλλοτινών εποχών και προτείνει γεύσεις που εμπνέονται από τα αμερικάνικα steakhouse και ορισμένα κλασικά της γαλλικής κουζίνας.
Το έδεσμα που για κάποιους σπάει τη νηστεία και για άλλους είναι απλώς μια αφορμή για ψαροφαγική έξοδο, έχει την τιμητική του στα εστιατόρια και τις ψαροταβέρνες της Αθήνας.
Το εμβληματικό μαγαζί της παραλιακής πλέει προς τη νέα εποχή του, και συντονίζει το προσεγμένο του μενού με την εικόνα της υπερσύγχρονης μαρίνας που κατασκευάζεται πυρετωδώς γύρω του.
Το εστιατόριο – προορισμός του ταλαντούχου Θέμη Μπέλλου, που χαράζει νέα γευστικά μονοπάτια στη γειτονιά της Καλαμπάκας, ενδυναμώνει την κουζίνα του υποδεχόμενο τον πολύπειρο Κωνσταντίνο Ανδρέου ως executive chef.
Η νέα ετικέτα "Terra Argilla" επισημοποιεί την πρώτη κυκλοφορία της Μαλαγουζιάς του Zervas Winery
Ένα χαλαρό all day γίνεται πόλος έλξης του κοινού που αναζητά το μελετημένο vegan, από το σνακ μέχρι το γλυκό.
3 επιλογές κρασιού και ποιοτικών αποσταγμάτων που πρέπει να ανακαλύψεις & να εντάξεις στο τραπέζι της Σαρακοστής.
Διαψεύδει τη φήμη ότι κλείνει το "Δίπορτο", η ιστορική υπόγεια ταβέρνα της Ομόνοιας, ο Χρήστος Μαργαρίτης, συνιδιοκτήτης του εστιατορίου. Μήπως ήρθε όμως η ώρα και η παλιά αθηναϊκή, και ευρύτερα ελληνική, ταβέρνα ως είδος να ενταχθεί στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ή έστω να προστατευτεί ως κομμάτι της ιστορίας μας αλλά και της ζωής της πόλης;
Το νέο street food του σεφ Βαγγέλη Λεούση καταθέτει τη δική του εκδοχή πάνω στο αθηναϊκό smashed μπιφτεκόψωμο.
Μερικές νόστιμες και προσεχείς αφορμές για μια βόλτα από το πολυβραβευμένο εστιατόριο.
Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, μία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' θα λάβει χώρα στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Ένα κυριακάτικο φαγητό στα όρια του ανθρωπολογικού πειράματος. Βέβαια με έναν πολύ ωραίο κόκορα με χυλοπίτες στο τραπέζι.
Το στολίδι του Πεδίου του Άρεως έχει γεύση από παλιά Αθήνα με μοντέρνο twist, χάρη στην ευρηματική μεσογειακή κουζίνα του σεφ Σπύρου Ασίμη, αλλά και την όμορφη ανακαίνιση ενός χώρου που ισορροπεί ανάμεσα στο ιστορικό και το φουτουριστικό.
Με 4 ετικέτες "Ούζου Βαρβαγιάννη", το σαρακοστιανό pairing είναι έτοιμο να μοιράσει την αυθεντική γεύση που αποζητάς αυτή την περίοδο.
Το αγαπημένο concept "δύο φέτες ψωμί και κάτι ανάμεσα" ποτέ δεν ήταν καλύτερο στη γευστική σκηνή της πρωτεύουσας.
Κάποιες επιλογές στην πόλη για να μετρήσεις χαρταετούς με συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων.
Στην μετά Κουτσόπουλο εποχή, ο Χρήστος Γλωσσίδης οδηγεί την εξέλιξη των γεύσεων. Δοκιμάζουμε νέα πιάτα στο "Feedελ -Asador" της Γλυφάδας.
'Ενα premium φυσικό μεταλλικό νερό ανώτερης ποιότητας και αισθητικής αναβαθμίζει την εμπειρία του 8ου Dine Athens Restaurant Week της Αθήνας.
Συνάντηση γαστρονομικής κορυφής στο 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens'.