Το "Nikkei" σβήνει 8 κεράκια

Το κορυφαίο Peruvian bar-restaurant της πόλης γιορτάζει τα 8 του χρόνια, την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

8 χρόνια Nikkei

Το κοσμικό bar-restaurant με τις ιαπωνο-περουβιανές γεύσεις έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πόλη, κατοικώντας πια στο ψηλά του Κολωνακίου και σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που θυμίζει σπηλιά, με βράχια, κοχύλια κι ένα εντυπωσιακό μπαρ-ενυδρείο. Στο τιμόνι της κουζίνας του συναντάμε πια τον ταλαντούχο Κλαούντιο Μπαϊράμι, τα πιάτα του οποίου συνδυάζονται με τα εμπνευσμένα ταιριαστά κοκτέιλ που δημιουργεί η bar lady Μαίρη Ταλαιπώρου. 

8 χρόνια Nikkei 123

8 χρόνια Nikkei 111

Το "Nikkei Peruvian Resto Bar", βραβευμένο με Top Notch από τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας "Χρυσοί Σκούφοι", σβήνει αυτή την Παρασκευή 8 κεράκια στην τούρτα και το γιορτάζει με τον  Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks, signatures cocktails και μοναδικά πιάτα. 

8 χρόνια Nikkei 11

 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/03/2023

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.

Ο Ερβέ Προνζάτο είναι πλέον fusion και ανοίγει ένα νέο street-φουντάδικο στα Πετράλωνα

Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, πολιτογραφημένος στη γαστρονομική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνει ενθουσιωδώς κοσμοπολίτης, λατρεύει το street food και ανοίγει στα Πετράλωνα το ψαγμένο street-φουντάδικο "Hawker".