Το "Nikkei" σβήνει 8 κεράκια

Το κορυφαίο Peruvian bar-restaurant της πόλης γιορτάζει τα 8 του χρόνια, την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

8 χρόνια Nikkei

Το κοσμικό bar-restaurant με τις ιαπωνο-περουβιανές γεύσεις έχει γράψει τη δική του ιστορία στην πόλη, κατοικώντας πια στο ψηλά του Κολωνακίου και σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο που θυμίζει σπηλιά, με βράχια, κοχύλια κι ένα εντυπωσιακό μπαρ-ενυδρείο. Στο τιμόνι της κουζίνας του συναντάμε πια τον ταλαντούχο Κλαούντιο Μπαϊράμι, τα πιάτα του οποίου συνδυάζονται με τα εμπνευσμένα ταιριαστά κοκτέιλ που δημιουργεί η bar lady Μαίρη Ταλαιπώρου. 

8 χρόνια Nikkei 123

8 χρόνια Nikkei 111

Το "Nikkei Peruvian Resto Bar", βραβευμένο με Top Notch από τον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας "Χρυσοί Σκούφοι", σβήνει αυτή την Παρασκευή 8 κεράκια στην τούρτα και το γιορτάζει με τον  Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks, signatures cocktails και μοναδικά πιάτα. 

8 χρόνια Nikkei 11

 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".