To Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021, στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου

Διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό Syrah du Monde.

Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021

Όπως πολλάκις έχει γραφτεί, το ελληνικό κρασί διανύει μία παρατεταμένη περίοδο φορμαρίσματος ή ακόμη και την καλύτερη φάση της ιστορίας του, που χρονολογείται από το 2.500 π.Χ. 

Η σωστή αντιμετώπισή του από κάθε πλευρά και, έπειτα, η αναγνώριση κρασιών και οινοποιείων σε διεθνές επίπεδο είναι πια προφανής και επιβεβαιώνεται συχνά. Το ίδιο έγινε και τώρα, με μία ακόμη διάκριση: Το Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021 συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου από τον Διεθνή Διαγωνισμό Syrah du Monde.

Ανάμεσα στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου

Ειδικοί του κλάδου δοκίμασαν τυφλά περισσότερες από 260 διαφορετικές ετικέτες από 23 χώρες και επέλεξαν τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά Syrah του κόσμου. Το Κτήμα Γεροβασιλείου έχοντας πάντα ως στόχο την παραγωγή τυπικών, ποιοτικών κρασιών διεθνούς επιπέδου, εκπροσώπησε τον ελληνικό αμπελώνα και ανέδειξε για μια ακόμη φορά τη μεγάλη δυναμική του. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω ετικέτα και ποικιλία ξεχωρίζει για το Κτήμα Γεροβασιλείου, καθώς μεταξύ άλλων έχει διακριθεί αρκετές φορές στο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης και στα Decanter World Wine Awards, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.