Tasty Awards '23. Πού πάμε για το καλύτερο street food της Αθήνας;

Ψηφίζουμε τα εστιατόρια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, όπου μπορούμε να πάμε οποιαδήποτε στιγμή και να δοκιμάσουμε γεύσεις απλές και οικείες.

Tasty Awards

Υπάρχουν κάποια εστιατόρια που δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο dress code. Εστιατόρια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, στα οποία μπορούμε να πάμε οποιαδήποτε στιγμή και να δοκιμάσουμε γεύσεις απλές και οικείες. Είναι η ώρα να τα ψηφίσουμε!

Μιλάμε βέβαια για τα εστιατόρια της κατηγορίας Street Food των Tasty Awards '23. Είναι όλα αυτά που μας έρχονται πρώτα στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε να πάμε κάπου να φάμε καλά και να είμαστε άνετα, να είμαστε ο εαυτός μας,. Στα μενού τους θα βρούμε πιάτα ελληνικά αλλά και από όλο τον κόσμο, γεύσεις μοναδικές που μπορούμε να απολαύσουμε και με τα χέρια. Φαλάφελ, πίτσες, ινδικά, tacos και bao, ή και σουβλάκια, το μενού πραγματικά δεν έχει τέλος...

Όλο και πιο συχνά πλέον, όλο και περισσότεροι από εμάς εκτιμούμε την απλότητα (και βέβαια την αυθεντικότητα) όχι μόνο στην κουζίνα αλλά σε ολόκληρο το ύφος και το στήσιμο ενός εστιατορίου. Εξάλλου προϋπόθεση για να καταφέρεις να δημιουργήσεις οτιδήποτε αυθεντικά και ουσιαστικά απλό είναι να γνωρίζεις πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις, ποια είναι τα υλικά με τα οποία θα δουλέψεις, ποια είναι η ατμόσφαιρα που θέλεις να δημιουργήσεις. Στην Αθήνα πια έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολλά καλά street food εστιατόρια.

Ανάμεσα σε αυτά καλούμαστε να ψηφίσουμε στα Tasty Awards '23 και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο!

Ψηφίζουμε εδώ!

Χορηγοί Tasty Awards '23

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.