"Estrella" και "Hyatt Regency" φτιάχνουν ένα brunch-εμπειρία

Οι Κυριακές αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη.

Brunch Hyatt

Μέσω μία πολύ ιδιαίτερης συνεργασίας, το "Hyatt Regency Thessaloniki" ενώνει τις δυνάμεις του με το πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept "Estrella"και μαζί παρουσιάζουν γαστρονομικά ταξίδια για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. 

Μηνιαίως (κάθε Κυριακή), εμπνευσμένοι guest chefs προσφέρουν μία γευστική εμπειρία με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του "Hyatt Regency", αρχής γενομένης από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με ξεχωριστές ψηφίδες γεύσεων της Μακεδονίας από την ομάδα των Nomade et Savage , του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου "Estrella".

Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις,  πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά, με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

Brunch Hyatt 1

Το μουσικό χαλί θα έχει τους ήχους της Banda Entopica, της παραδοσιακής μπάντας δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και της μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Το δεύτερο "Go Brunch Event | Estrella - Hyatt Regency Thessaloniki" θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου και θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην Αγγλία, με λονδρέζικα αρώματα και γεύσεις, απευθείας από το Holborn. Οι σεφ του "Silo London" Max Maclean και Ed Tejada θα παρουσιάσουν English Breakfast και Sunday roast, με το κοινό να δοκιμάζει μεταξύ άλλων σκωτσέζικα λουκάνικα, English ham & cheese, αυθεντικό Sunday roast με gravy, shepherd’s pie, English pudding, ενώ ο Αλέξανδρος Γκίκας του "Catalyst" -σε συνεργασία με τους σεφ του "Estrella"- θα παρουσιάσουν και ένα speciality coffee από το δικό τους roastery. Στις μουσικές επιλογές ο DJ  Στέφανος Τσιτσόπουλος.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ταβέρνα του Κατσόγιαννου

Η παλαιότερη ταβέρνα της Δραπετσώνας αποπνέει μια γοητευτική και αυθόρμητα σκηνογραφημένη παλιομοδίτικη νοσταλγία. Λειτουργεί από το 1930 και μαγειρεύει πολύ νόστιμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
24/03/2023

Four hands βραδιά υψηλής γαστρονομικής φινέτσας στο "MFlavours"

Ο Executive Chef του ξενοδοχείου "Athens Capital Hotel-MGallery Collection", Δημήτρης Μπούτσαλης, υποδέχθηκε τον μισελενάτο σεφ Clément Convard στη λαμπερή σάλα του "MFlavours", για ένα γαστρονομικό ντουέτο που εντυπωσίασε με την ελληνογαλλική του γευστική συγχορδία.

Δοκιμάσαμε τις νέες "Loco" γεύσεις

Ανανεωμένη βρήκαμε την μεξικάνικη γιορτή που σερβίρει το δημοφιλές στέκι της οδού Καλαμιώτου υπό την επιμέλεια του βραβευμένου Αθηναγόρα Κωστάκου.

Ανανεώνουμε τη ζωή στο γραφείο με τη βοήθεια της Nespresso Professional

Μια ποιοτική κούπα καφέ μπορεί να κάνει θαύματα στην καθημερινότητά μας, και οι επαγγελματικές κάψουλες της Nespresso Professional είναι εδώ για να προσφέρουν ακριβώς αυτό.

Μία νέα γαστρονομική εμπειρία από το "Soil" στο Αλεποχώρι

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο και ο Τάσος Μαντής ανοίγουν τον κήπο τους στο κοινό.

Η σεφ Ελένη Σαράντη είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτό που φαίνεται

Επικεφαλής της all-female κουζίνας του "Lost Athens", αλλά και υπεύθυνη όλων των γεύσεων των ξενοδοχείων "Selina" στην Ελλάδα, η Ελένη Σαράντη ξεκίνησε από το fine dining για να μεσουρανήσει στο fine comfort, αποδεικνύοντας ότι και στον κόσμο των κουζινών, δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Πού θα φας τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

Μπακαλιάροι για κάθε γούστο, για να τιμήσεις το επίσημο πιάτο της εθνικής γιορτής.