"Estrella" και "Hyatt Regency" φτιάχνουν ένα brunch-εμπειρία

Οι Κυριακές αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον στη Θεσσαλονίκη.

Brunch Hyatt

Μέσω μία πολύ ιδιαίτερης συνεργασίας, το "Hyatt Regency Thessaloniki" ενώνει τις δυνάμεις του με το πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept "Estrella"και μαζί παρουσιάζουν γαστρονομικά ταξίδια για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. 

Μηνιαίως (κάθε Κυριακή), εμπνευσμένοι guest chefs προσφέρουν μία γευστική εμπειρία με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του "Hyatt Regency", αρχής γενομένης από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με ξεχωριστές ψηφίδες γεύσεων της Μακεδονίας από την ομάδα των Nomade et Savage , του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου "Estrella".

Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις,  πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά, με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.

Brunch Hyatt 1

Το μουσικό χαλί θα έχει τους ήχους της Banda Entopica, της παραδοσιακής μπάντας δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και της μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.

Το δεύτερο "Go Brunch Event | Estrella - Hyatt Regency Thessaloniki" θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου και θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην Αγγλία, με λονδρέζικα αρώματα και γεύσεις, απευθείας από το Holborn. Οι σεφ του "Silo London" Max Maclean και Ed Tejada θα παρουσιάσουν English Breakfast και Sunday roast, με το κοινό να δοκιμάζει μεταξύ άλλων σκωτσέζικα λουκάνικα, English ham & cheese, αυθεντικό Sunday roast με gravy, shepherd’s pie, English pudding, ενώ ο Αλέξανδρος Γκίκας του "Catalyst" -σε συνεργασία με τους σεφ του "Estrella"- θα παρουσιάσουν και ένα speciality coffee από το δικό τους roastery. Στις μουσικές επιλογές ο DJ  Στέφανος Τσιτσόπουλος.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.