Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Super Bowl στο Hard Rock Cafe Athens

Το "Hard Rock Cafe Athens" προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν από κοντά την απόλυτη εμπειρία ενός παραδοσιακού Αμερικάνικου tailgate party, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, με το αντίστοιχο θεματικό μενού να είναι έτοιμο για την έναρξη του Super Bowl, τα  προκριματικά και ο τελικός του οποίου θα προβληθούν σε γιγαντοοθόνες.

Οι fans του Super Bowl θα έχουν στη διάθεσή τους από τα κλασικά Buffalo wings μέχρι τα signature sliders και τα nachos και θα μπορέσουν να απολαύσουν το Big Game στο "Hard Rock Cafe Athens". Το tailgate μενού θα είναι διαθέσιμο μόνο για την ημέρα του παιχνιδιού, επομένως οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να προγραμματίσουν έγκαιρα την επίσκεψή τους. 

Το ειδικά διαμορφωμένο Tailgate Menu περιλαμβάνει:
  • Classic Nachos: Τραγανά τορτίγια τσιπς με ένα στρώμα από φασόλια στιλ ranch και μείγμα σάλτσας τεσσάρων τυριών, ‘ντυμένα’ από φρέσκο Pico de Gallo, πικάντικα jalapenos, κόκκινα κρεμμύδια τουρσί, λιωμένο τσένταρ, τυρί Monterey Jack και κρεμμύδια, συνοδευμένα με sour cream.
  • Wings: Οι χαρακτηριστικές jumbo φτερούγες του Hard Rock Cafe μαριναρισμένες από την κλασική σάλτσα Buffalo ή μπάρμπεκιου, σερβιρισμένες με σέλινο και συνοδευτικό ντρέσινγκ μπλε τυριού 
  • Baby Back Ribs Starter: ½ rack από Baby Back Ribs, σερβίρονται κομμένα σε μεμονωμένες μερίδες, ιδανικές για sharing. Καρυκευμένες με το χαρακτηριστικό μείγμα μπαχαρικών του Hard Rock Cafe, στη συνέχεια γλασαρισμένες με τη σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου και ψημένες στη σχάρα αγγίζοντας την απόλυτη τελειότητα.
  • All American Sliders: Τρία μίνι burgers σκεπασμένα από λιωμένο American cheese, τραγανή ροδέλα κρεμμυδιού και μια στρώση από κρεμώδη λαχανοσαλάτα coleslaw πάνω σε ένα φρυγανισμένο ψωμάκι μπριός.
  • Buffalo-Style Sliders: Τρία μίνι burgers με τραγανή ροδέλα κρεμμυδιού, κλασική σάλτσα Buffalo και ντρέσινγκ μπλε τυριού σε φρυγανισμένο ψωμάκι μπριός.
  • Tupelo Chicken Tenders: Τραγανά chicken tenders σερβιρισμένα από μουστάρδα με μέλι και σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου.
  • Onion Ring Tower: Οι χαρακτηριστικές τραγανές ροδέλες κρεμμυδιού του Hard Rock Cafe είναι τέλεια καρυκευμένες και σερβίρονται με σάλτσα μπάρμπεκιου και ranch.
  • Cheese Fries: Το signature του Hard Rock Cafe, τραγανές πατάτες καλυμμένες από σάλτσα τυριού, καπνιστό μπέικον και ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια, συνοδευόμενες από μια σάλτσα  ranch για ατελείωτα dips.
  • Crack Open a Cold One with these Must Have Drink Deals: 5 Μπουκάλια Μπύρα FIX - €19.95 / 25 Μπουκάλια Μπύρα FIX - €84.95 

Είτε η ομάδα σας έφτασε στο πρωτάθλημα είτε απλά σχεδιάζετε να απολαύσετε το Half Time σόου φέτος, το "Hard Rock Cafe Athens" θα γίνει μέρος των αναμνήσεων που θα δημιουργηθούν κατά το Super Bowl 2023. 

Για κρατήσεις: Τηλ. 210 3245170

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Enkelt

Η cool σύγχρονη Σκανδιναβία έρχεται στο Χαλάνδρι με ένα όμορφο μαγαζί που παίζει έξυπνα με το πνεύμα της εποχής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
16/03/2023

"Κουκούμαβλος": Μία εμβληματική επιστροφή στη Σαντορίνη

Ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια του Αιγαίου επανέρχεται, αυτή τη φορά στο "Katikies Chromata".

Το "Σymposio" επανέρχεται στη Βαρβάκειο

Ο παλμός της Αθήνας χτυπά ξανά στο πιο viral event της πόλης, που θα συνδυάσει τέχνη, μουσικές, performances, αλλά και συναρπαστικό street food στο επιβλητικό σκηνικό της Βαρβακείου, αυτήν την Κυριακή 19 Μαρτίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και της 11.30 το βράδι.

Το ντοκιμαντέρ "Φαγητό και χώρα" δίνει φωνή σε οραματιστές αγρότες και σεφ που κάνουν τη βιωσιμότητα πράξη

Στο επίκεντρο της έρευνας και της αφήγησης βρίσκεται η Ρουθ Ρέιτσελ, μια από τις πιο επιδραστικές μορφές της αμερικανικής γαστρονομικής κουλτούρας.

"Casa Mexicana": Viva Mexico στο Νέο Ψυχικό

Η πρόσφατη άφιξη στο Νέο Ψυχικό έχει μεξικάνικο αέρα με κοπές από την Αργεντινή να δίνουν τον τόνο σε ένα εξωτικό mix n’ match.

Μια "Ελιά" φύτρωσε στη Μαβίλη

Η ελιά εμπνέει το νέο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας που πρόσφατα "ρίζωσε" στη Μαβίλη.