"Ελαίας Γη": Fine dining με αέρα γιορτής και την Αθήνα πιάτο

Λίγο πριν από το τέλος του χρόνου γιορτάστε με στιλ, επισημότητα και καλό φαγητό, στο πιο σοφιστικέ περιβάλλον της πόλης με τη μαγευτική θέα και τις απαραίτητες προδιαγραφές για ένα γεύμα υψηλών απαιτήσεων.

Ελαίας Γη

Σταυροδρόμι παράδοσης, αυθεντικής ελληνικής κουζίνας και σύγχρονων τεχνικών, το εστιατόριο "Ελαίας Γη" σάς περιμένει στον πάντα ζεστό, φιλόξενο και αριστοκρατικό του χώρο, για να απολαύσετε μια αξέχαστη γαστρονομική Xmas εμπειρία. Αγαπημένες ελληνικές γεύσεις διαδέχονται αρμονικά η μία την άλλη, δημιουργώντας ένα αριστοτεχνικό σύνολο που αξίζει να δοκιμάσετε. Επιλέξτε ένα από τα εκλεκτά μενού και αφεθείτε με τον καλύτερο τρόπο στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Αλμυρές και γλυκές επιλογές, συνδυασμένες με ξεχωριστά κρασιά, κάνουν το "Ελαίας Γη" μια μοναδική πρόταση για γεύση και άρωμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

03/02/2023

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Όλυμπος Νάουσα/ Θεσσαλονίκη

Το πιο εμβληματικό ίσως εστιατόριο της Ελλάδας, το γαστρονομικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης, επανέρχεται μετά το κλείσιμό του το 1994 με φινέτσα και αρχοντιά. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα του Δημήτρη Τασιούλα τέρπει.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.

Στο "Balthazar" (και) για το "Penthouse"

Νέος χώρος στο δημοφιλές bar restaurant της Τσόχα αλλά και ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο project για τη νεότερη γενιά της οικογένειας Πιτσιλή.

Ξεκινά η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibiion

Το προσεχές Σάββατο ανοίγει τις πύλες της η γνωστή έκθεση τροφίμων και ποτών.

Tasty Awards '23. Ποια είναι τα αγαπημένα ελληνικά εστιατόρια της πόλης;

Τα εστιατόρια όπου οι chefs εφαρμόζουν μαγειρικά μυστικά και τεχνικές ανεβάζοντας την ελληνική κουζίνα σε άλλο επίπεδο.