"Art Lounge": Ένας απόλυτα γιορτινός προορισμός

Aποτελώντας μια "γέφυρα" που συνδέει το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας με την παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας, το "New Hotel" γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην αστική καθημερινότητα και το εορταστικό mood της περιόδου.

Art Lounge © Λεωνίδας Τούμπανος

Aποτελώντας μια "γέφυρα" που συνδέει το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της Αθήνας με την παραδοσιακή συνοικία της Πλάκας, το "New Hotel" γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην αστική καθημερινότητα και το εορταστικό mood της περιόδου. Σε ένα περιβάλλον που θυμίζει χριστουγεννιάτικη γκαλερί με bespoke, εντελώς έξω από τα συνηθισμένα, στολισμό, μεριμνά μεθοδικά και με φαντασία (και) για το γευστικό κομμάτι. Τα δύο εστιατόριά του, το άκρως ντιζαϊνάτο "New Taste" και το "Art Lounge", με τη θαυμάσια 360°οπτική της πρωτεύουσας, σας υποδέχονται για brunch ή lunch break, ενώ για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μενού, αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες και τεχνικές που απελευθερώνουν τις πιο δυνατές εκφάνσεις των γεύσεών του. Παράλληλα, το φημισμένο brunch του "New Hotel" θα τρέχει και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κερασάκι στην τούρτα τα live DJ sets. 

Περισσότερες πληροφορίες

Art Lounge

(ξεν. «New») Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.