"Μικρές Κυκλάδες": Ακαταμάχητος γευστικός προορισμός

Υποδεχτείτε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, με την ατμόσφαιρα που της ταιριάζει παρέα με εκλεπτυσμένες γεύσεις και άψογο σέρβις.

Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά © Λεωνίδας Τούμπανος

Στις"Μικρές Κυκλάδες", η fine dining εμπειρία συναντά τους πιο εκλεκτούς θησαυρούς της θάλασσας, που αποδίδονται μέσα από εμβληματικά πιάτα με gourmet αναφορές και ιδιαίτερες κοπές. Στα δύο festive menu των ρεβεγιόν, που θα τα απολαύσετε με συνοδεία ζωντανής μουσικής, πρωταγωνιστούν δημιουργικά πρώτα πιάτα, όπως φιλετάκι γλώσσας ποσέ με παντζάρι, μενταγιόν πεσκανδρίτσας με κουλί ντομάτας και μους σπαραγγιού, ταρτάρ καραβίδας με γκλάσο ιβίσκου και χτένι αροζέ με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από μανιτάρια. Ακολουθούν εντυπωσιακά κυρίως, όπως φιλέτο σφυρίδας με σπαράγγια, μανιτάρια και βελουτέ ψαριού με μαύρη τρούφα και φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα Visanto, φρούτα του δάσους και πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, εκλεκτό κρασί και φυσικά ευφάνταστα επιδόρπια, για να κλείσετε όσο πιο γλυκά γίνεται τη βραδιά σας. Αυτές τις γιορτές ταξιδέψτε στην απόλαυση!

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρές Κυκλάδες

Αγίου Τρύφωνος 15 και Ομήρου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/02/2023

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.